top of page

LUCA SANITAIR

Luca Sanitair is een sterk groeiende sanitair groothandel die gefocust is op Italiaans design sanitair en sinds 2002 actief is op de Nederlandse en Belgische markt. De groothandel begon met een select assortiment. Dit is in de loop der tijd uitgebreid tot een compleet sanitair assortiment met producten als badendouchesbadkamermeubelenwastafelskranenfonteinentoilettenradiatoren en accessoires. Al deze producten zijn gericht op het midden- en hoog segment in de sanitair branche.

Naast de private label producten, die veelal door Luca zelf ontworpen zijn, heeft Luca samenwerkingen met een aantal Italiaanse fabrikanten. Dit gaat om de keramiekproducten van Globo en Hatria, de kranen en douches van Bongio, de design badkamermeubelen van GB Group, de radiatoren van DAS en de accessoires van Capannoli. Luca Sanitair is gespecialiseerd in vrijstaande baden, opzetwastafel en fonteinen van het private label. Verder bestaat het assortiment uit kritisch gekozen unieke producten die ontwikkeld en samengesteld zijn samen met de Italiaanse fabrikanten om te voldoen aan de wens van de klant.

Luca Sanitair wil bekend staan als een onderneming met persoonlijke aanpak richting haar relaties. De leveringen vinden uitsluitend plaats vanuit het centraal magazijn te Leiden aan exclusief gekozen dealers in Nederland en België die passen bij de missie en visie van Luca Sanitair. Door de meest commerciële producten ruim op voorraad te houden kan er meestal binnen één week uitgeleverd worden met eigen of extern transport.

Met het hechte team probeert Luca Sanitair de dealers zo spoedig en zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat de klant het juiste advies krijgt. Luca Sanitair is uniek in de sanitair branche qua assortiment, dealernetwerk, snelle levering en de daarbij behorende service en persoonlijk benadering.

Uw complete badkamer vindt u bij één van onze dealers. Luca Sanitair brengt sfeer en design in uw badkamer!

LUCA SANITAIR

luca sanitair klein.jpg

Rooseveltstraat 12

2321 BM

Leiden

071-572 5623
info@lucasanitair.nl
www.lucasanitair.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif
bottom of page