top of page
Solid-Surface-voor-architecten.jpeg
LOGO-MARLAN.jpeg

H53

WATERINSTALLATIE EN SANITAIR

H45

TIMMERWERK EN BINNENINRICHTING

MARLAN SOLID SURFACES

Marlan B.V. is de producent van marlan, de solid surface. Ons oer-Hollandse product is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige kunststoffen. Marlan® Solid Surface wordt veelal toegepast in ziekenhuizen, klinieken, algemene ruimte's of als bekleding van o.a. balie's, keukens en badkamervloeren. Marlan is een homogeen materiaal met unieke eigenschappen en een luxe uitstraling. Het bestaat uit een speciaal ontwikkelde polyesterhars, minerale vulstoffen en kleurdragers. Marlan is beschikbaar in meer dan 25 verschillende vormen die in meerdere kleuren zijn te gieten. Deze vormen/waskommen kunnen naadloos worden verlijmd tot een wastafel op maat. Naast vorm is marlan gelukkig ook in kleur enorm veelzijdig: we produceren onze solid surface in meer dan 60 kleuren. Bij al onze kleuren wordt een door onszelf ontwikkelde en bijpassende lijm op kleur meegeleverd. Door deze perfecte match ontstaat de naadloze verlijming die kenmerkend is voor marlan.

Marlan solid surface is een hoogwaardige kunststof die uitermate geschikt is voor allerlei toepassingen. Solid surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Onze producten zijn vochtbestendig, naadloos te verlijmen, niet poreus en verkrijgbaar in iedere kleur.

Marlan wordt gegoten en kan in iedere gewenste vorm geleverd worden. Zodat jij ruimtes op de efficiëntste manier inricht. Als architecten en interieurbouwers word je niet meer belemmerd in je creatieve ontwerpen. Op zoek naar een solid-surface-specialist in B2B-maatwerk? Dan zijn wij je partner.

MARLAN

marlan logo.png

Mulderspark 3

9351 NR

Leek

0594 515 080
info@marlan.com
www.marlan.com

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page