top of page
Schermafbeelding 2021-11-30 om 17.21.47.png
parkeergarages.png

MASTER BUILDER SOLUTIONS

MASTER BUILDER SOLUTIONS

 

Master Builders Solutions is een wereldwijd handelsmerk dat alle expertise samenbrengt om chemische oplossingen te creëren voor nieuwbouw,  onderhoud, herstel en renovatie van constructies.


Master Builders Solutions bouwt voort op de ervaring die het bedrijf in ruim een eeuw in de bouwsector heeft opgedaan.
De kennis en ervaring van het wereldwijde netwerk van bouwexperts vormen de kern van Master Builders Solutions.

De aanpak van Master Builders Solutions

De aanpak van Master Builders Solutions kenmerkt zich door maatwerk. Wij combineren de geschikte producten uit ons assortiment bouwchemie om aan specifieke eisen te voldoen. Daarbij putten we uit onze kennis en ervaring die bij talloze bouwprojecten over de hele wereld is opgedaan.

Master Builders Solutions staat eveneens bekend om haar innovatiekracht. Dankzij de wereldwijde technologie en onze grondige kennis van de plaatselijke bouwwensen, ontwikkelen wij  innovat​ies  die u helpen succesvoller te zijn en duurzaam bouwen stimuleren. 

Toonaangevende bouwchemie

Het uitgebreide productassortiment van Master Builders Solutions omvat onder meer toeslagmaterialen voor beton​ en additieven voor cement,​ oplossingen voor ondergrondse- en tunnelprojecten​, producten voor waterdichting en voegafdichting, het repareren en beschermen van beton​ en hoogwaardige vloersystemen.​
Deze -stuk voor stuk toonaangevende - oplossingen in bouwchemie blijven wij in samenspraak met onze opdrachtgevers voortdurend perfectioneren. Hierdoor kan Master Builders Solutions met haar innovatieve en duurzame maatwerk oplossingen waarde blijven toevoegen aan ieder bouwproject.

MASTER BUILDERS SOLUTIONS

master builders logo klein.jpg

Karolusstraat 2
4903 RJ Oosterhout
016-2476660
mbs-cc-nl@mbcc-group.com

master-builders-solutions.com

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page