top of page
mawipex.jpg

MAWIPEX

Meer dan een leverancier

Mawipex is een leverancier van duurzame dakafdichtingssystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan opdrachtgevers, architecten, aannemers en dakdekkers. We zijn gespecialiseerd in de advisering en verkoop van synthetisch rubber, waaronder Firestone RubberGard  EPDM en Firestone RubberCover EPDM

Persoonlijk contact met de klant is en blijft onze prioriteit. Daarom vinden we het prettig als onze klanten onze medewerkers achter de schermen kennen. Iedereen speelt een belangrijke rol, ook de mensen die niet altijd zichtbaar zijn! Onze mensen zijn tenslotte ons grootste kapitaal.

Onderdeel van familiebedrijf Tectum Group

Mawipex is sinds 2012 onderdeel van het snelgroeiende familiebedrijf Tectum Group. Tectum Group bestaat enerzijds uit een uitvoerende tak die daken, gevels, balustrades en valbeveiliging plaatst. Anderzijds distribueert de groep dak- en gevelmaterialen aan professionals.

Met meer dan 400 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan 130 miljoen euro is Tectum Group de grootste dakdekker van België. De expert van daken en gevels is actief in België, Nederland en Polen. De hoofdzetel van Tectum Group bevindt zich in Genk (België). Mawipex functioneert nog steeds als zelfstandige eenheid, maar geniet van de professionele ondersteuning van de groep. 

MAWIPEX

mawipex logo klein.jpg

De Poort 21

4411 PB 

Rilland

0113 55 77 77
info@mawipex.nl
www.mawipex.nl

  • Facebook
  • YouTube

mawipex epdm 

bottom of page