top of page

METADECOR

Wij bij Metadecor staan elke dag op met een missie: samen met architecten en opdrachtgevers wereldwijd unieke gevels creëren. We geloven in het transformeren van een gevel tot meer dan alleen een buitenkant. Ons doel is een harmonie te smeden tussen architectuur en haar omgeving, waarbij duurzaamheid, circulariteit, leefbaarheid en gezondheid centraal staan. Dit betekent gevels die de zon weren en gebouwen koel houden, windbelasting verminderen en recyclebare metalen gevels ontwerpen.

Elke dag dragen onze deskundige en gedreven teamleden essentieel bij aan dit proces. Zonder hen zou Metadecor niet zijn wie we zijn. We omarmen uitdagingen met een gezonde dosis zelfvertrouwen en vindingrijkheid, waardoor we het onmogelijke mogelijk maken. Het resultaat? Unieke, toekomstgerichte en innovatieve bouwkunst.

Wij geloven in eenvoudige processen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onszelf. Dit bereiken we door grootschalige projecten te vertalen naar behapbare stappen. Onze focus op persoonlijk contact en betrouwbaarheid vertaalt zich in het nakomen van onze beloftes.

Onze wereld is gedreven door levenslust en een onbevangen zoektocht naar technische uitdagingen, alles voor dat unieke duurzame eindresultaat. Samen met vooraanstaande aannemers en architecten, zoals Aan de Stegge, Heijmans, BAM, UNStudio en anderen, dragen we bij aan het verfraaien van de wereld voor zowel mensen als de natuur door techniek en innovatie."

METADECOR

metadecor logo.jpg

Eckertstraat 75

8263 CB

Kampen

038 3318181
informatie@metadecor.nl
www.metadecor.nl

bottom of page