top of page

H35

NATUURSTEEN

logo_oprey.png
Omslag-56.jpeg

H41

TEGELWERK

MICHEL OPREY & BEISTERVELD

Specialist in Natuursteen en Keramiek

 

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die wij op onze reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door ons intensief wordt begeleid.

Ons bedrijf voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt. Onze collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden. Toch vervullen wij in de markt een belangrijke adviesfunctie richting architecten, aannemers, projectontwikkelaars en overheidsinstanties, maar zeker ook richting particulieren.

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey & Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.Door onze leidende positie in de natuursteenmarkt kunnen wij gerenommeerde leveranciers exclusief aan ons binden. Hierdoor kan de productie volgens onze kwaliteitseisen plaatsvinden en het eindproduct zo worden verpakt, dat het gehele logistieke proces tot aan de uiteindelijke aflevering zonder problemen verloopt.

MICHEL OPREY & BEISTERVELD

michel oprey en beisterveld klein.jpg

Havenweg 18

6101 AB

Echt

0475 417000
info@mo-b.nl

www.mo-b.nl

De Limiet 21 A

4131 NR

Vianen

030 241 7000
info@mo-b.nl

www.mo-b.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

INDOOR

indoor.jpeg

 Bekijk het indoor assortiment

Over smaak valt niet te twisten. Graag laten we zien wat we in huis hebben.

OUTDOOR

outdoor.jpeg

 Bekijk het outdoor assortiment

Wij hopen u te kunnen inspireren met onze unieke en uitgebreide collectie.

SLABS

slabs.jpeg

  Bekijk het slabs assortiment

Vanuit onze grote voorraad kunnen wij u de beste kwaliteit leveren.

bottom of page