top of page
Woonark4.6.jpg
Logo-MTB-Architecten-diap-retina-85.png

MTB ARCHITECTEN

Samen werken aan een fantastische leefomgeving, is ons motto. Wellicht ook samen met u? Vraag een vrijblijvend gesprek aan en stel uw vragen.

Wat doet een architect allemaal voor mij? Wat kost een architect? Ontwerpt MTB Architecten alleen maar of adviseren jullie me bij alles wat nodig is om mijn project te laten slagen? Als ik nog niet weet of mijn project haalbaar is, kunnen jullie me dan helpen om inzicht te krijgen in de totaal benodigde investering? Kunnen jullie me adviseren als ik nog niet precies weet wat voor gebouw ik nodig heb of me kan veroorloven? Kunnen jullie ook een aannemer contracteren en de bouw begeleiden? En de kosten van mijn project bewaken? Hebben jullie verstand van duurzaam, circulair, ecologisch, passief en/of energieneutraal bouwen? Wat is de kijk van MTB Architecten op de functionaliteit en de vormgeving van gebouwen? Wat is jullie visie op de rol van de architect in het oplossen van mijn huisvestingsvraag? Hoe ontwerpen jullie en wat is mijn rol daarin?

 

MTB ARCHITECTEN

mtb logo klein.jpg

Adres: Asterweg 20 P2

Postcode: 1031 HN

Plaats: Amsterdam

T:  T 020 693 94 00
E: info@mtbarchitecten.nl
W:
www.mtbarchitecten.nl

  • Facebook
  • Instagram

Wij vertellen u graag over onze visie op integraal ontwerpen, waarbij we alle zaken van belang meewegen. Zoals bijvoorbeeld omgeving, vormgeving / architectuur, functionaliteit, constructie, kosten, planning, duurzaamheid, flexibiliteit en gebruikersbeleving. Daarnaast vertellen we u graag over onze visie op interactief ontwerpen, waarbij we gedurende het gehele ontwerpproces een open houding hebben en invloeden van u als opdrachtgever of gebruiker, en van de andere belanghebbenden, meewegen in de ontwerpstappen die we zetten. Meestal onderzoeken we meerdere ontwerp oplossingen en bespreken die dan met u, zodat we samen tot een optimale keuze komen. Ieder project begint bij ons met het samen uitzoeken en ordenen van de exacte vraag, uw Programma van Eisen, de mogelijkheden van de locatie en de voor het project benodigde investering. Hierdoor komen we tijdens het ontwerpen samen niet voor verrassingen te staan.

Ga het gesprek met ons aan. Dat kan online of live op ons architectenbureau, bij MTB Architecten in Amsterdam of Apeldoorn, of bij John van Dijk of Martijn Braunstahl in Amersfoort of Naarden. Maak vrijblijvend een afspraak.

PROJECTEN

01-STROOK-WONINGBOUW.jpeg

WONINGBOUW

02-STROOK-PARTICULIERE-WONINGEN.jpeg

PARTICULIERE WONINGEN

03-STROOK-ZORG-GEBOUWEN.jpeg

ZORG GEBOUWEN

04-STROOK-SCHOLENBOUW.jpeg

SCHOLENBOUW

05-STROOK-UTILITEITSBOUW.jpeg

UTILITEITSBOUW

06-STROOK-MAATSCHCULTUURSPORT.jpeg

MAATSCH/CULTUUR/SPORT

07-STROOK-INTERIEUR.jpeg

INTERIEUR

bottom of page