top of page
olcas banner.jpg

OLCAS

Onze ervaren mensen uit het vak, specialisten in prefabbeton willen graag betoncasco’s en wonen bereikbaar maken. Betoncasco’s voor aannemers die de stap naar prefab nog niet genomen hebben en wonen voor mensen voor wie de traditionele manieren van huur of koop onbetaalbaar zijn geworden.

Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLCAS uniek.

Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor uw vraag naar casco’s en wonen. Deze manier van benadering is kort samen te vatten; 'creatief met beton'.

Olcas kent twee productlijnen:


1. Betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen
2. Bloqz, complete prefab woningen, enkele, dubbele of rijtjes

Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLCAS uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor uw vraag naar casco’s en woningen. Deze manier van benadering is kort samen te vatten; ‘creatief met beton’.

OLCAS

olcas klein logo.jpg

Stijgoord 8

7241 XA

Lochem

0573 - 22 23 00
info@olcas.nl
www.olcas.nl

  • LinkedIn
Olbecon-13_190920_201320_f1fda01ca7efcef60dc85a962797bb44.jpeg

Betoncasco's voor vrijstaande en dubbele woningen

Betoncasco’s bestaan uit verschillende componenten. Als specialist in prefabbeton voor de woningbouw kunnen wij u optimaal ondersteunen en adviseren tijdens het gehele proces van idee tot bouw. We helpen graag bij het maken van de juiste keuzes om te komen tot een volledig eindresultaat.

IMG_2780_d17408787d216c0cc78e0b49496814df.jpeg

Maak kennis met Bloqz

Duurzame prefab-woningbouw

Bloqz: Hèt prefab woningbouwconcept als antwoord op de bouwvraag van vandaag en de toekomst: duurzaam gebouwd, flexibel afgestemd op woonbehoefte, korte bouwtijd en volledig re-montabel met een uiterst gunstige prijsstelling.

Olcas heeft Bloqz als prefab bouwsysteem ontwikkeld in samenwerking met bouwkundigen met jarenlange ervaring op gebied van prefab bouwsystemen.

bottom of page