top of page
Pabu_contact.jpg

PABU HEIWERKEN EN FUNDATIES

 

Kiezen voor een fundatiespecialist in Haarlem zoals PABU, is kiezen voor vakmanschap

Hei- en funderingswerk is een serieuze zaak en vereist ervaring en vakmanschap. PABU is een Haarlems familiebedrijf en heeft ruim 25 jaar brede vakkennis en ervaring opgebouwd op het gebied van:

• uitbreiding en/of renovatie van oudere gebouwen;
• specifieke eisen op kleine bouw- en renovatieprojecten;
• lokale bodemgesteldheid (bijv. palenrot).

PABU is een bedrijf met speciaal toegepaste technieken en machines voor heiwerken en fundaties. Onze (relatief kleine) heimachines zijn trillingsarm en geluidsarm en geven daarom weinig overlast. PABU biedt ook de mogelijkheid voor een combinatie in hei- en fundatiewerk waarbij een goede voortgang van de planning gegarandeerd wordt én prijstechnisch voordeel oplevert.

Pabu als fundatie specialist biedt u veel meer

Ook kunt u bij ons terecht voor het storten van alle typen betonvloeren, grond- en sloopwerk, vlechtwerk en betonstaalmatten, complete staalconstructies en loodgieter- en rioleringswerk. Alle werkzaamheden worden verricht door vakpersoneel. Hierdoor worden we niet voor niets veel gevraagd voor veelzijdige opdrachten.Pabu geeft advies op maat

PABU adviseert u graag over de meest efficiënte wijze van fundatie werkzaamheden, rekening houdend met uw wensen. Wij zijn gewend uitzonderlijke situaties op een creatieve wijze op te lossen, zonder op de kwaliteit van het heiwerk in te leveren.

 

PABU HEIWERKEN EN FUNDATIES

pabu logo klein.jpg

Conradweg 31

2031 CM

Haarlem

tel: 06 53160294
info@pabu.nl
www.pabu.nl

bottom of page