top of page
polygum banner.jpg

POLYGUM NEDERLAND

POLYGUM VOOR KWALITEIT OP UW DAK!

 

Polygum is de naam van een reeks hoogwaardige bitumineuze toplagen die nu meer dan 40 jaar (sinds 1978) in Nederland exclusief geplaatst worden door de Polygum Erkenningshouders. In de jaren groeide Polygum uit tot een kwaliteitsconcept voor het platte dak.

POLYGUM IN NEDERLAND VIA CANAM SALES

In Nederland kiest Polygum al meer dan 30 jaar voor Canam Sales B.V. in het Noord Brabandse Son, dicht bij Eindhoven als distributeur. Bij dit exclusieve Polygum verkooppunt kunt u terecht voor alle informatie over onze producten, technische gegevens en ondersteuning om uw project tot een succes te maken.

Canam Sales BV is sinds 1974 actief op de Nederlandse markt als groothandel in dakbedekkingsmaterialen. Canam Sales levert een uitgebreid programma met onder meer isolatie, dakbanen, schroeven, gereedschappen en werkkledij. Canam Sales heeft alles voor het platte dak op voorraad en werkt met een vast netwerk van transporteurs en fabrikanten. Snelle levering wordt hierdoor gegarandeerd in geheel Nederland.

Polygum producten

Onze Polygum dakrollen zijn de basis van het kwaliteitsconcept dat Polygum aanbiedt. De rollen hebben een bewezen levensduur van meer dan 35 jaar.

Polygum Erkenninghouders

Erkenninghouders zijn degelijke professionele verwerkers die investeren in de opleiding van het eigen personeel en Polygum daken leveren met all-in verzekerde garantie.

Polygum Verzekerde Garantie

De opdracht gever die zijn dak laat maken op basis van een Polygum concept, door een Polygum Erkeninghouder, krijgt een all-in verzekerde garantie. Deze verzekering dekt bovenop het product, ook het concept en de plaatsing.

 

POLYGUM NEDERLAND

polygum logo klein.jpg

Ekkersrijt 7208

5692 HE

SON

0499 477 775
info@polygum.nl
www.polygum.nl

  • Facebook
linkedin icon.gif

PRODUCTEN

POLYGUM IS GRAAG EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR DE VOORSCHRIJVENDE MARKT!

Alle informatie over onze producten ligt klaar voor u en bieden wij graag voor u aan.

  • U bent op zoek naar de technische gegevens van onze producten?

  • U wilt graag de gekozen dakopbouw bespreken?

  • U heeft vragen over de diverse garanties die wij aanbieden?

 

Twijfel niet en neem contact met ons op. Onze Polygum adviseurs staan u graag te woord!

 

Welke prestatie of functie u ook wilt toekennen aan het platte- of licht hellende dak, Polygum heeft de dakproducten en de kennis van de opbouw van het daksysteem om u te helpen bij het voorschrijven van de juiste producten en voorwaarden.

Of het nu gaat om de isolatiewaarde, beloopbaarheid, of een dak waarop groen zal worden aangebracht, zonnepanelen of ruimte moet zijn voor waterberging. Polygum zorgt voor een dak met jarenlange zekerheid en garandeert hoge prestaties.

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS BESTEKSYSTEMATIEK

SBS DAKBAAN (EN 13707)  Type: Polygum Carrara 5.0.

APP DAKBAAN (EN 13707)  Polygum Carbon 250 WW 5.0

TOPLAGEN

bottom of page