top of page
Portadial-villa-hek-intercom-home.png
Portadial_logo-300x83.png

Intercom Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie. Onze intercomsystemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig en eenvoudig te installeren. De uitstraling van de deurtelefoons varieert van industrieel en stoer tot elegant en chique. De intercomsystemen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Naast de standaard series kunnen wij maatwerk oplossingen bieden. Onze producten worden via resellers geleverd.

Bekijk onze intercom oplossingen

PORTADIAL

PortaDial biedt essentiële deurintercomsystemen die in toenemende mate cruciaal zijn voor bedrijven. In het licht van de groeiende aandacht voor veiligheid fungeren deurintercoms steeds vaker als het eerste contactpunt met klanten, waardoor ze een voorafgaand beeld geven van wie aan de deur staat. PortaDial streeft naar optimale prestaties op het gebied van geluid, beeld en functionaliteit van de deurintercom.

Met de vraag naar deurintercoms met een SIP-interface (VoIP) die verbindingen via internet mogelijk maken en geïntegreerde videobeelden ondersteunen, biedt PortaDial een assortiment van vier standaard series deurintercoms. Deze omvatten de Basisserie, Touchserie, LCD-serie en Geïntegreerde serie. Daarnaast biedt het bedrijf maatwerkoplossingen om aan de specifieke eisen van elke situatie te voldoen.

PortaDial's universele deurintercoms zijn geschikt voor elke centrale en hosted omgeving, waarbij verschillende verbindingstypen zoals analoog, SIP of GSM mogelijk zijn. De ontvangst is geoptimaliseerd voor diverse apparaten, waaronder smartphones, tablets, softphones en bureautoestellen.

De deurintercoms van PortaDial worden toegepast in verschillende branches, zoals parkeergarages, MKB, overheid, locaties zonder telefonienetwerk, vastgoed, recreatie, domotica en hekwerken. Voor resellers biedt PortaDial begeleiding en ondersteuning met betrekking tot toepassing, installatie en programmering. Sluitende offertes worden aangeboden om aan de behoeften van resellers tegemoet te komen. Neem contact op met PortaDial om de diverse mogelijkheden te bespreken.

PORTADIAL

portadial logo klein.jpg

Garnizoenstraat 1

5363 VX

Velp N.Br.

0486 - 47 88 99
sales@portadial.nl
www.portadial.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
linkedin icon.gif

ASSORTIMENT

Standaard deurintercoms

De Basis serie deurintercoms bestaat uit een deurintercom met separate interface. Deze standaard deurintercoms hebben één of meerdere drukknoppen en kunnen met opties uitgerust worden, zoals keypad en RFID paslezer. Ze hebben standaard een aluminium front, maar kunnen desgewenst ook worden uitgevoerd met een rvs-front.

Deurintercom-PortaDial-S01.jpeg

Deurintercoms met touchscreen

De Touch serie deurintercoms kenmerkt zich door een glazen touchscreen en een design look met rvs-rand. De deurintercoms met touchscreen passen op elk type centrale en hosted platform. Verbinding op ieder toestel is mogelijk via SIP, GSM of analoog.

Deurintercoms met LCD-scherm

Uniek aan de LCD-serie deurintercoms is dat de deurintercoms zijn uitgerust met een keypad en een navigatiemenu. De PortaDial LCD is verkrijgbaar in zowel een horizontale als verticale uitvoering. De deurintercoms met LCD-scherm zijn breder dan de standaard PortaDial deurintercoms, omdat het LCD-display vrij groot is met grote letters. De horizontale PortaDial LCD is ook voorzien van een rvs-front, de verticale versie heeft een aluminium front.

portadial-deurintercom-serie-touch-145x300.jpeg

Geïntegreerde deurintercoms

De serie geïntegreerde deurintercoms heeft geen losse interface nodig omdat de interface geïntegreerd is in de deurintercom.  De intercoms met geïntegreerde interface zijn makkelijk te installeren. Ze werken op SIP- of gsm-basis (met een antenne en simkaart). Ons nieuwste model intercom met geïntegreerde interface is de PortaDial Elego, een deurtelefoon op SIP-basis met exclusieve uitstraling.

portadial-deurintercom-serie-lcd-300x300.jpeg
Deurintercom-PortaDial-GSM-149x300.jpeg

Contactgegevens

PortaDial® Advitronics®

Garnizoenstraat 1

5363 VX

Velp N.Br.

0486 - 47 88 99

sales@portadial.nl

portadial.png

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

bottom of page