top of page

Binnenkort in NBS: WAGO

In de gebouwautomatisering en -installatie kennen de technische mogelijkheden tegenwoordig vrijwel geen grenzen. Hier komt WAGO in beeld: uit grenzeloze mogelijkheden creëren wij passende oplossingen - voor u.

Gebouwtechniek in de focus

Ontdek onze oplossingen voor uw uitdagingen

U bent bezig met de planning van de lichtinstallatie en -automatisering in uw kantoorgebouw, wilt een verwarmings-, airconditionings- en ventilatiesysteem ombouwen of bent geïnteresseerd in de ruimteautomatisering? WAGO helpt u bij de realisatie van uw plannen voor het gebouw.

Oplossingen voor de gebouwautomatisering

Met het oog op efficiëntie, comfort en wettelijke eisen neemt het belang van gebouwautomatisering gestaag toe: de intelligente gebouwautomatisering helpt immers het energiebesparings- en prestatiepotentieel optimaal te benutten. Daarbij wordt de automatisering steeds ingewikkelder.


WAGO biedt hulp met open en fabrikantonafhankelijke systemen die tegemoetkomen aan huidige en toekomstige eisen aan uw gebouw. Onze focus is gericht op een eenvoudige integratie, een open communicatie, interdisciplinaire toepassingen en een integraal management – voor duurzame gebouwoplossingen voor vandaag én morgen.

Oplossingen voor de gebouwinstallatie

Alsmaar intelligentere gebouwen betekenen ook aanzienlijk meer techniek en elektrische kabels in gebouwen. Een enorme uitdaging voor elektromonteurs. WAGO ondersteunt u met veelzijdige oplossingen voor de verbindingstechniek en als partner om deze oplossingen te leren kennen. Of het nu om een klassieke oplossing met de serie 221 of een insteekbare oplossing met WINSTA® gaat. Ontdek interessante onderwerpen; van aftakdoos, schakelkast of ruimte-installatie tot de bediening zonder gereedschap evenals onze veelzijdige markeringsmogelijkheden en het bijbehorende toebehoren – snel, veilig en onderhoudsvrij voor elke toepassing.


Analyse van de levenscyclus van een gebouw voor meer duurzaamheid en een hogere efficiëntie De complexiteit van gebouwen neemt gestaag toe.

Op het gebied van comfort en energie-efficiëntie moet dan ook aan steeds strengere eisen worden voldaan. Om deze reden zijn open en fabrikantonafhankelijke systemen nodig die eenvoudig in een netwerk geïntegreerd kunnen worden – en die van begin af aan een integrale analyse van alle fasen van de levenscyclus van een gebouw mogelijk maken.

Bij WAGO bekijken we uw projecten integraal, en ondersteunen we u met een omvangrijk assortiment aan installatie- en automatiseringsoplossingen voor iedere fase van de levenscyclus van een gebouw evenals met knowhow op het gebied van de gebouwtechniek en een uitgebreid advies- en serviceportfolio.Laan van de Ram 19

7324BW

Apeldoorn

055 - 368 35 00 info-nl@wago.com

2.038 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page