top of page

CAPE COD OPENT EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN VOOR KLEINERE BADKAMERS

De Cape Cod-badkamerserie wordt gekenmerkt door de perfecte samensmelting van materiaal en design op het hoogste esthetische niveau. De Cape Cod regio in New England, gekenmerkt door ongerepte natuur, inspireerde Philippe Starck, die met de elementen van de badkamerserie een plek van verfrissing voor lichaam en geest creëerde.

De elegante badkamerserie biedt nu nog meer mogelijkheden voor kleinere badkamers. Met zijn nieuwe ontwerp creëert Starck pure elegantie en ruimtelijkheid die uitnodigende rust uitstraalt. De nieuwe look wordt gecreëerd door een 70 cm brede wastafelmeubel van glanzend wit keramiek in combinatie met een onderstel in chroom en een geïntegreerde legplank in glanzend wit. Links en rechts naast de ronde wasbak is voldoende ruimte om spulletjes neer te zetten. De spiegels met LED-verlichting zetten deze wasplaats in het juist licht.


Nieuw is ook het compacte, vrijstaande ligbad in een kleinere uitvoering met ruimtebesparende afmetingen van 165 x 78 cm. Net als de grotere versies is hij ook gemaakt van het beproefde, hoogwaardige materiaal DuraSolid® en voelt hij aangenaam warm aan en heeft hij een hoogwaardige matte uitstraling. Een zacht gevormde hoofdsteun die in de aflopende rugleuning is geïntegreerd, garandeert ontspannen en comfortabel liggen en baden.

De serie kan worden gecombineerd met Starck T-accessoires en geselecteerde toiletten en bidets uit de series Starck 1, Starck 2 en ME by Starck voor een door en door stijlvolle en harmonieuze look. De SensoWash® Starck f douche-wc biedt maximale hygiëne en comfort. Deze symbiose van toilet en bidet zorgt voor een zachte, natuurlijke reiniging met water.

Adres: Ruwekampweg 2 Postcode: 5222 AT Plaats: 's-Hertogenbosch T: 073 613 1970 E: info@nl.duravit.com W: www.duravit.nl

849 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page