top of page

Creëer Jouw Ultieme Ontspanningsruimte: Duravit Badkamerseries in de Schijnwerpers

Welkom bij een verkenning van badkamerdesign dat niet alleen functioneel is maar ook een oase van rust en ontspanning creëert. In dit blogbericht duiken we in de innovatieve wereld van Duravit en ontdekken we hoe hun badkamerseries, zoals Vitrium en Qatego, de traditionele 'natte cel' transformeren in een feel-good badkamer.


Licht als de Sleutel tot Welzijn

Duravit benadrukt de impact van goede verlichting op onze gemoedstoestand. In het donkere seizoen, wanneer natuurlijk licht schaars is, brengen de indirecte lichtbronnen van Duravit een warme gloed in de badkamer. Hier wordt de badkamer niet langer gezien als slechts een functionele ruimte, maar eerder als een plek voor regeneratie en ontspanning.



Vitrium: Natuurlijke Materiaalmix en Verfijnde Verlichting

De Vitrium-serie, ontworpen door Christian Werner, belichaamt een verfijnde compositie van verschillende materialen. Van fraai mineraalgietwerk voor wastafels tot consoleonderkasten met metalen frames en fronten van glas met achtergrondverlichting – Vitrium straalt een natuurlijk ogende harmonie uit. De verlichtingselementen transformeren de badkamer in een echte feel-good ruimte, en in combinatie met doorschijnende fronten van Parsol-glas brengen ze warmte in het interieur.



Qatego: Harmonie tussen Geometrie en Afgeronde Vormen

Studio F.A. Porsche heeft met de Qatego-serie een perfecte harmonie tussen geometrisch vormgegeven meubels en afgeronde sanitairobjecten gecreëerd. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in een scala van kleuren, van glanzend wit tot krachtige tinten zoals grafietmat. Verlichte, open vakken doorbreken de strakke geometrie en brengen gezelligheid en transparantie in de badkamer, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke decoratie.



Duravit: Jouw Partner voor Ontspanning en Geborgenheid

De visie van Duravit gaat verder dan alleen esthetiek. De badkamers worden gepresenteerd als een tegenwereld voor de drukte van het dagelijks leven, waar behoefte is aan terugtrekking en geborgenheid. Duravit biedt harmonieuze badkamerseries die voldoen aan deze behoefte en een persoonlijke ontspanningsplek creëren.



Breng deze visie tot leven in jouw eigen huis door de badkamer te transformeren met de innovatieve designs van Duravit. Bezoek Duravit.nl voor meer informatie en laat je inspireren om jouw badkamer om te toveren tot een ultieme ontspanningsruimte. Duravit, waar functionaliteit en design samenkomen voor jouw welzijn.




DURAVIT

Ruwekampweg 2

5222 AT

's-Hertogenbosch

073 613 1970

2.030 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page