top of page

Drie nieuwe kranenseries van Duravit

Veelzijdige mogelijkheden voor een individuele badkamerinrichting in een aantrekkelijk prijssegment

  • Drie verschillende designstijlen voor elke smaak

  • Geschikt voor individuele interieurontwerpen

  • Hoogwaardige extra PVD-oppervlakken op Wave serie (geborsteld roestvrij staal, geborsteld brons, gepolijst goud)

  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhoudingtioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow

De drie nieuwe kranenseries van Duravit – Wave, Circle en Manhattan – bieden nog meer vormgevingsmogelijkheden in de badkamer. De badkamerfabrikant breidt daarmee zijn productportfolio uit met aantrekkelijke designs en de metaalachtige oppervlakken van geborsteld roestvrij staal en brons en gepolijst goud. Dit resulteert in een breed scala aan mogelijke combinaties met de keramische series. De series imponeren stuk voor stuk met een aantrekkelijke prijsopbouw en bieden een meerwaarde, onder andere met duurzame eigenschappen als FreshStart, MinusFlow en EasyClean. Duravit Best Match, een speciaal door Duravit ontwikkelde configurator, helpt bij het kiezen van de beste combinatie van mengkraan en keramiek voor elke badkamer.

Functionaliteit en duurzaamheid Optioneel zijn de wastafelkranen in de maten S en M met de energie- en waterbesparende functies MinusFlow (doorstroombegrenzing tot 40% = 3,5 l/min) en FreshStart beschikbaar. Hier stroomt in de middelste stand eerst alleen koud water. Heet water wordt pas toegevoegd als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt. De energie-intensieve bereiding van warm water wordt daarom beperkt tot situaties waarin het daadwerkelijk nodig is. De thermostatische kranen zijn voorzien van HeatLock-brandbeveiliging en alle wastafelkranen zijn voorzien van een EasyClean straalvormer. Vuil en kalk kunnen eenvoudig met je vinger van de siliconen rand worden gewreven. De nieuwe kranenseries voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Duravit biedt voor alle kranenseries 5 jaar garantie en 15 jaar op reserveonderdelen. Kraan oplossingen voor de hele badkamer Verschillende uitloophoogtes van de wastafelmengkranen spelen in op persoonlijke behoeften met drie verschillende hoogtes (S, M en Highriser) en andere uitvoeringen zoals inbouwmengkranen, 3-gatskranen en kolomkranen. Voor alle andere badkamerruimtes – bidet, douche en bad – bieden Wave, Circle en Manhattan de juiste, optimaal passende oplossing voor de betreffende inbouwsituatie. Voor de douche en het bad is er keuze tussen eengreepsmengkranen en thermostatische kranen, opbouw- en inbouwoplossingen, de series Wave en Circle bieden ook badrandkranen. Douchesystemen met hoofddouche en in hoogte verstelbare handdouche zijn een praktische alles-in-één-oplossing, ook voor montage achteraf. Voor inbouwoplossingen wordt de Duravit BlueBox® gebruikt, een universeel montagesysteem voor verschillende kraanuitvoeringen (mengkraan of thermostaat). Dit betekent dat de ontwerpbeslissing ook kan worden genomen nadat het basiselement is geïnstalleerd.


Wave– soepele dynamiek Wave staat voor een moderne, jonge designstijl. Het slanke, cilindrische lichaam vloeit zachtjes over in de uitloop, die aan de voorkant fijn afgerond is en met zijn precieze randen voor een spannend contrast zorgt. De handgreep, die dynamisch naar boven wijst en prettig in de hand ligt, zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige bediening. Met chroom, zwart mat en drie andere krasvaste en duurzame PVD-oppervlakken – geborsteld roestvrij staal, geborsteld brons en gepolijst goud – biedt Wave nog meer aantrekkelijke mogelijkheden voor een individuele badkamerinrichting. Als perfecte aanvulling biedt Duravit het Starck T accessoires assortiment. De juiste accessoires uit het hele portfolio: douches, afvoergarnituren, meubelgrepen, bedieningsplaten en sifons zijn precies afgestemd op de kraanoppervlakken en garanderen een harmonieus vormgegeven sfeer. Daarmee maakt Duravit het voor het eerst mogelijk om een ​​complete badkamerinrichting in een harmonieuze kleur zonder compromissen aan te bieden.
Circle – circulaire eenvoud Met Circle streeft Duravit naar een minimalistisch design dat goed past bij tijdloze badkamerseries. De basisvorm van de cirkel definieert consequent het kraanbody, uitloop en handgreep, die harmonieus samengaan. Details zoals de opening tussen het body en de handgreep, die tot een minimum is teruggebracht, of de geïntegreerde straalregelaar benadrukken de perfecte look die tot een minimum is teruggebracht. Een praktisch neveneffect: het water loopt probleemloos van de afgeronde oppervlakken af, waardoor ze bijzonder eenvoudig te reinigen zijn. Circle is verkrijgbaar in chroom en zorgt in combinatie met accessoires uit de serie D-Code voor een harmonieus totaalbeeld.


Manhattan – precieze randen Het bepalende ontwerpelement van Manhattan is de kubus. Nauwkeurige lijnen en randen kenmerken de karaktervolle vormentaal, die extra wordt benadrukt door fijne lichtreflecties en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Tegelijkertijd benadrukken royale oppervlakken en precieze overgangen de tijdloze, maar toch opvallende elegantie die bijzonder goed harmonieert met heldere en moderne interieurontwerpen. Verkrijgbaar in chroom en matzwart, er zijn verschillende ontwerpopties. De accessoire serie Karree past er perfect bij.Ruwekampweg 2

5222 AT

's-Hertogenbosch
2.042 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page