top of page

DURF TE KIEZEN VOOR ZWART SANITAIR IN UTILITEITEN!

Ontdek het nieuw assortiment rvs sanitaire toestellen van DELABIE in mat zwart Teflon®


Zwart, ook stijlvol in publieke ruimten Nu zwart overheerst in huishoudelijke keukens en badkamers, doet de kleur ook zijn intrede in sanitaire ruimten van utiliteiten. Zwart is tijdloos en een vaste waarde die een stijlvolle uitstraling geeft aan het sanitair en zorgt voor een retro- en industriële sfeer.


DELABIE, Europees leider op het gebied van kranen en sanitair toebehoren voor publieke ruimten, weet dat er specifieke producten ontworpen moeten worden die bestand zijn tegen intensief gebruik en die eenvoudig te reinigen zijn. Dit om een optimale hygiëne te garanderen voor alle gebruikers.Daarom koos DELABIE ervoor om een assortiment sanitaire toestellen te ontwikkelen in RVS 304 met afwerking in mat zwart Teflon®. Deze nieuwe wastafels, toiletten en urinoirs beantwoorden zowel aan de “zwarte” trend in sanitaire voorzieningen als aan de vereisten voor openbare gebouwen.


Teflon® of PTFE, een stevige en gemakkelijk te reinigen afwerking Het nieuwe gamma zwarte sanitaire toestellen van DELABIE is vervaardigd uit RVS 304, waardoor de producten bestand zijn tegen intensief gebruik (onbreekbaar) en ze minder wegen, wat zeer belangrijk is voor de installatie. Het rvs wordt bedekt met een afwerking in mat zwart Teflon®.Teflon® of PTFE is een materiaal dat bestand is tegen chemische producten. Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor pannen en kookpotten in de keuken. Sanitaire voorzieningen (wastafel, toilet, urinoir) worden echter niet blootgesteld aan dezelfde belasting als een pan in de keuken (hoge temperaturen, gebruik van snijdend materiaal zoals een mes), waardoor de zwarte afwerking langer intact zal blijven.


Bovendien heeft Teflon® een beperkte grip. Kalkaanslag, de belangrijkste vijand van zwarte kleur, zal zich dus moeilijk kunnen vasthechten. Bijgevolg wordt het onderhoud en de reiniging van uw sanitaire toestellen vereenvoudigd.Kies voor volledig zwart!

Het assortiment sanitaire toestellen in rvs met afwerking in mat zwart Teflon® bestaat voortaan uit 15 referenties: wastafels om in te bouwen en op blad te plaatsen, hangtoiletten, staande toiletten, toiletten voor personen met beperkte mobiliteit of met reservoir, urinoirs en schaamschotten. Deze referenties zijn steeds op voorraad, waardoor ze snel en per stuk beschikbaar zijn.


De wastafels worden geleverd zonder afvoerplug, zodat de decoratiestijl zelf gekozen kan worden: voeg een zwarte afvoerplug toe voor een volledig zwarte look met zwarte kraan of voeg een verchroomde afvoerplug toe voor een “mix & match” look zwart/verchroomd met een verchroomde kraan.Deze nieuwe sanitaire toestellen in rvs met mat zwarte Teflon® afwerking zijn een aanvulling op de bestaande kranen en accessoires van DELABIE met mat zwarte afwerking. Op die manier kunnen sanitaire ruimtes uitgerust worden met producten die zowel voldoen aan de “zwarte” trend als aan de vereisten van openbare gebouwen. DELABIE heeft de ideale oplossing en biedt voortaan een volledig assortiment wastafels, toiletten en urinoirs.

Bergensesteenweg 106A

B-1600

Sint Pieters Leeuw

2.109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page