top of page

ESC keramische gevels nieuw in NBS

Bijgewerkt op: 14 apr. 2021PURE SCHOONHEID EN VEILIGHEID VOOR UNIEKE GEVELS


De TONALITY keramische gevelpanelen staan al sinds decennia synoniem voor een hoge kwaliteit, kleurechtheid, vorstbestendigheid, lange levensduur en brandveiligheid. Kenmerkend voor deze hoogwaardige keramische gevelpanelen zijn het unieke en gevarieerde kleurengamma met diverse oppervlakstructuren, de bijzonder

aantrekkelijke voegpatronen en de efficiënte montagetechniek. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties bewijzen geventileerde gevels die met TONALITY keramische gevelpanelen samengesteld zijn, zich als een betrouwbare oplossing met uitstekende bouwtechnische eigenschappen.


Met TONALITY creëert u expressieve gebouwen die in harmonie zijn met hun omgeving en het milieu beschermen.

'Een betrouwbare oplossing van Tonality met uitstekende bouwtechnische eigenschappen.’

Gebruiksvoordelen van de keramische gevel van Tonality®


Als architect wilt u dat de keramische gevel van het door u ontworpen gebouw de uitstraling geeft die u voor ogen had aan de tekentafel. Een gebouw die een eenheid vormt met de gebruikers maar ook met de omgeving. De keramische gevels van TONALITY® beschikken aan een scala gebruiksvoordelen die wij graag in een notendop aan u voorleggen.

Esthetische kenmerken keramische gevel


Tonality® is een innovatief gevelsysteem op basis van hoogwaardige keramische tegels. Zo bieden wij een fraai lijnenspel, een uitgebreid kleurenpalet en een perfecte afwerking, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Opvallend op technisch vlak is bovendien het ingenieuze, tijdbesparende montagesysteem.


Wenst u meer informatie? Of wilt u geïnspireerd worden? Neem contact opAdres: Noorderbaan 14

Postcode: 8256 PR

Plaats: Biddinghuizen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page