top of page

Ga knallend 2023 in met NBS


HET NBS TEAM STAAT OOK IN 2023 WEER VOOR U KLAAR!

De enige partij in Nederland die uw bouwstoffen in alle bouwfasen onder de aandacht brengt. Uw bouwstof onder de aandacht brengen bij doelgroepen met potentie kan vaak een hele opgave zijn, NBS zorgt met haar eigen ontwikkelde marketing systeem dat dit ook lukt.


CONSULTEREN : met behulp van NBS-bouwmaterialen brengt u 80.000 tot 100.000 potentiele afnemers per maand op de hoogte van uw aanbod. Denk hierbij aan architecten (incl. interieur- en landschapsarchitectuur), bestekschrijvers, vastgoedbeheerders, aannemers bouwkundigen en adviesbureaus. Met een uitgebreid profiel kunnen er zelfs direct offertes worden aangevraagd bij uw

verkoopafdeling, maken wij bladerbare bestanden van uw pdf bestanden en kunt u banners laten plaatsen.


INFORMEREN : door middel van een rechtstreekse koppeling met uw NBS-bouwmaterialen pagina aan de voor u opgestelde bestekspecificatie informeert uw de zowel de bestekschrijver als de ontvanger van het bestek met de door u ter beschikking gestelde informatie. Deze info is in principe onbeperkt en kan variëren van product informatie tot installatie en montage handleidingen.


ADVERTEREN : u kunt onbeperkt berichten laten plaatsen op NBS-bouwmaterialen, Linkedin en Facebook. Het bereik van deze berichten ligt gemiddeld tussen de 2.000 en 3.000 lezers.


SPECIFICEREN : NBS levert een besteksystematiek welke kosteloos is te gebruiken door de bestekschrijver. Hierin kunt u uw bouwstoffen opnemen reeds uitgespecificeerd met de door u opgegeven kenmerken zodat het voor de bestekschrijver zeer eenvoudig is om uw product op te nemen in het bestek. De besteksystematiek van NBS kan tevens direct gekoppeld worden middels NBS-SFB met de meest populaire BIM software Revit en Archicad. De NBS besteksystematiek heeft op dit moment meer dan 2.000 gebruikers.


Uw productmarketing bij NBS:


  • Opname in NBS besteksystematiek

  • Directe koppeling met BIM software

  • Directe koppeling tussen product en bestek

  • Opname in nbs-bouwmaterialen.nl

  • bladerbare pdf bestanden

  • Ontvangen van offertes

  • Onbeperkt plaatsen van berichten via onze Social media kanalen en blog.

  • Plaatsen van banners


Neem geheel vrijblijvend contact met ons voor een offerte.


NBS BV Herenweg 69 -1433GX Kudelstaart

info@nbsbestek.nl T. 0297-764963

M. 06-16946451


1.589 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page