top of page

Gorter dakluiken referentie

Gorter op nieuwbouw in de hofstad


Wonen en werken in de Binckhorst Vlakbij de binnenstad ligt de Binckhorst, een voormalig industrie-bedrijventerrein dat verandert in een moderne, creatieve en innovatieve stadswijk waar wonen en werken samengaan. De veranderingen gaan snel. Er ontstaat een aantrekkelijke stadswijk met een industrieel karakter voor wonen en werken. Van oorsprong is de Binckhorst een uitgestrekt, binnenstedelijk industrieterrein langs het water van de Trekvliet, met 3 binnenhavens. Door de gunstige ligging, vlakbij het centrum, de snelweg en het spoor, heeft de gemeente besloten om dit gebied beschikbaar te maken voor wonen en werken. Dit gebeurt in nauw overleg en in samenwerking met alle betrokken partijen. Dankzij de Rotterdamsebaan is de Binckhorst 1 van de best bereikbare gebieden van de regio. De nieuwe Victory Boogie Woogie-tunnel zorgt voor een optimale aansluiting van de Binckhorst op de snelwegen.

Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Voorburg, heeft NU tussen de Orionstraat, de Wegastraat en de Pegasusstraat een bijzonder plan ontwikkeld. Twee markante torens op een stedelijke laag met een daktuin bieden straks ruimte aan maar liefst 300 sociale woningen en een parkeergarage die zijn ontwikkeld voor woningcorporatie Staedion. Op de begane grond en 1e verdieping komen bedrijfsruimten voor het MKB. In de “kroon” van de hoogste toren komt een kantoorverdieping.

Het project is met veel aandacht voor duurzaamheid ontwikkeld. De daktuin en groene daken worden klimaatadaptief en natuurinclusief;, de woningen energiezuinig en comfortabel. Het complex krijgt HR++ glas, zonnepanelen en vloerverwarming. Vlakbij de locatie heeft Eneco een warmtenet waarop het complex wordt aangesloten. Het fietsgebruik wordt gestimuleerd door de 900 eigen fietsparkeerplaatsen op de begane grond onder de parkeergarage van het gebouw. Dit draagt bij aan de leefbaarheid in de wijk.

De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend. De stations Den Haag Centraal, Voorburg en Den Haag HS liggen vlakbij. En met de komst van een nieuw aan te leggen tramlijn is de locatie zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en de auto goed bereikbaar. Met dit project leveren wij een concrete bijdrage aan de maatschappelijke vraag naar meer betaalbare en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Op de daken van beide torens wordt het RHT-dakluik van Gorter gemonteerd. De twee toegepaste RHT-dakluiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang! Zeker omdat de luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering? Op de daken van beide torens wordt het RHT-dakluik van Gorter gemonteerd.


De twee toegepaste RHT-dakluiken zijn thermisch gescheiden en kennen een hoge isolatiewaarde. De duurzame oplossing voor een veilige daktoegang! Zeker omdat de luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. De Gorter RHT-dakluiken en combinaties zijn conform de meest strenge EN-normen op veiligheid getoetst en worden desgewenst geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Wist u dat de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering?


Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen

NU Projectontwikkeling BV

Waldorpstraat 1390 (Waldo Tower)

2521 CZ Den Haag

www.nuprojectontwikkeling.nl

1.144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page