top of page

Gorter luiken referentieprojecten

WestCord hotel in Groningen krijgt Gorter

dakluik met dubbele deksel

Op 1 mei jl. opende het WestCord hotel in Groningen als vijftiende van de groep haar deuren. De hotelgroep begon in 1968 met Hotel de Wadden op het Waddeneiland Vlieland en is inmiddels uitgegroeid tot een imposante hotelgroep waar ook Hotel New York in Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam deel van uitmaken. Met de toevoeging van The Market Hotel aan de oostkant van de Grote Markt is de transformatie van dit plein gereed. Even bijzonder als het uiterlijk en de inrichting van het hotel is de toepassing van het RHTD-dakluik van Gorter.

Architect Müller kiest voor RHTD

VolkerWessels Vastgoed ontwikkelde het project op aangeven van architect Thomas Müller. Deze laatste was ook verantwoordelijk voor de keuze voor het RHTD-dakluik met dubbel deksel. Gorter dakluiken met twee deksels zijn als materiaalluik of hijsluik inzetbaar en bieden in de meeste situaties net als het RHT-dakluik een praktische en veilige toegang tot platte daken.

De voordelen van een RHT(D)-dakluik van Gorter op een rij

  • Op maat gemaakt.

  • TÜV NORD- en KOMO®-gecertificeerd.

  • Volledig thermisch gescheiden opstand en deksel.

  • Veilige bediening met één hand of met elektrische bediening.

  • Tien jaar garantie op het dakluik.

  • Hoogwaardige aluminium constructie, driemaal lichter dan staal, sterk en corrosievrij.

  • Inbraak- en geluidswerend.

Goed te weten: dit dakluik is toepasbaar op daken met een juiste afschot of dakhelling. Heeft het dak geen afschot of past u het luik toe in een gebied met veel sneeuwval, dan is het beter om het RHTD met twee aflopende deksels toe te passen.

Meer informatie

Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? We informeren u graag verder.

 

Gorter dak(luik) boven het hoofd Utrechtse studenten

Het had wat tijd nodig, maar afgelopen voorjaar is Waal Bouw toch echt begonnen met de bouw van de studentenunits aan de Opaalweg. De 200 studentenkamers worden tussen de veertien en zeventien vierkante meter groot en stuk voor stuk uitgerust met een badkamer. Het gebouw krijgt verder per woongroep een gezamenlijke woonkeuken en balkon én een gezamenlijke waskamer.

RHT-dakluik voor optimaal veilige toegang tot het dak

Het studentencomplex is een project van Waal Bouw in samenwerking met Jebber en Maas Wijkontwikkeling. Klunder Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en de keuze voor het RHT-dakluik van Gorter waarmee een optimaal veilige toegang tot het dak is gegarandeerd.

Dakluik met schaartrap

Dit dakluik, specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken, wordt geleverd met een op maat gemaakte schaartrap. Deze combinatie maakt de oplossing van Gorter optimaal veilig voor de onderhoudsploegen die verantwoordelijk zijn voor het dak en de daar aanwezige installaties. Het luik bevat bovendien slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter Luiken

Benieuwd naar wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? Wij informeren u graag verder.


Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page