top of page

Gorter luiken referentieprojecten

Oranjekade kiest voor Gorter


Project Oranjekade in Helmond bestaat uit 250 woningen -waarvan twintig grondgebonden- en ligt tegenover de markante Oranjebuurt. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het project heeft een allure die je ook in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. Dat Gorter met elf dakluiken mag bijdragen aan dit wereldse project doet het bedrijf uit Schagen dan ook goed.

In Oranjekade combineer je wonen in de natuur met op korte afstand wonen van het bruisende centrum. Hier wil je wonen! Energiezuinig RHT-dakluik BAN Bouw werkt op dit moment hard aan de realisatie van het project en zorgt ook voor de verwerking van de elf RHT-dakluiken. Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zodoende kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie gewenst is. De dakluiken van Gorter hebben een hoge isolatiewaarde, hiermee leveren ze een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast. Over veilige daktoetreding Bij daktoetreding is veiligheid van het grootste belang. Nationale en internationale veiligheidsregels beperken het gebruik van ladders aan de buitenzijde. Wanneer het dak hoger is dan tien meter is dit zelfs verboden. De veiligste weg naar het dak gaat door een gebouw, omdat men dan gebruik kan maken van de verdiepingstrap of de lift. Bij toepassing van een dakluik worden de laatste meters afgelegd door middel van een vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Meer informatie Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? Op de website leest u meer: www.gorterluiken.nl. Foto's: Banbouw.nl.


Dakluik RHT - Gorter®

Gorter RHT dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang, en dat uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw ≤ 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Dakluiken met CE, ETA-15/0338

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.


Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen

2.056 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page