top of page

Nieuw in de NBS besteksystematiek en NBS bouwmaterialen: Portadial


Intercom Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie. Onze intercomsystemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig en eenvoudig te installeren. De uitstraling van de deurtelefoons varieert van industrieel en stoer tot elegant en chique. De intercomsystemen worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Naast de standaard series kunnen wij maatwerk oplossingen bieden. Onze producten worden via resellers geleverd.


Voor elke vraag een oplossing!

Toegangscontrole speelt een steeds grotere rol in onze huidige maatschappij. Weten wie er aan de deur staat en controle hebben over de toegang, dat is waar veel organisaties, maar ook steeds meer particulieren, om vragen. PortaDial is een ontwikkelbedrijf dat standaard deurintercoms op de markt brengt en daarnaast intercomsystemen op maat ontwikkelt, voor iedere branche.


Deurintercoms en randapparatuur

Naast intercomsystemen, leveren wij telecom randapparatuur. Denk aan intercomzuilen, telecontrollers en alarmkiezers. Alle producten ontwerpen we zelf, software en hardware.Het vermarkten verloopt via ons nationale en internationale reseller netwerk. Onze resellers hebben goed zicht op de vraag van hun klanten en denken in totaaloplossingen. Een deurintercom maakt vaak deel uit van een complete telefonie- of beveiligingsinstallatie.


Merknaam van Advitronics Telecom

PortaDial is onderdeel van Advitronics Telecom. Advitronics Telecom is opgericht in 1989 en gevestigd in Velp (Noord-Brabant), op bedrijvenpark De Bons. Het bedrijf is gespecialiseerd in hardware en software voor telecom.

Ook levert Advitronics Telecom telefonieoplossingen aan eerstelijnszorg. Omdat er meer en meer vraag kwam naar deurintercoms is PortaDial ontstaan, een eigen productlijn met hoogwaardige deurintercoms. Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Wij leveren maatwerk intercom oplossingen

PortaDial onderscheidt zich met maatwerk in deurtelefonie. Wij ontwikkelen en produceren in eigen huis en kunnen snel schakelen indien u specifieke wensen heeft. Lees meer.


PortaDial® Advitronics®

Garnizoenstraat 1 -5363 VX - Velp N.Br.


1.129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page