top of page

NIEUW IN NBS: ALTERWOOD


Tijdens een zoektocht naar geschikt materiaal voor zijn eigen buitenruimte, waarin hij de uitstraling van hout wilde maar niet de nadelen ervan, stuitte Patrick Smidt op Millboard. Hij sprak met de fabrikant, schafte het materiaal zelf aan, zag een kans voor de Nederlandse markt en startte in 2016 het bedrijf AlterWood.


Als erkend verdeler in Nederland biedt AlterWood aan zowel particuliere als zakelijke klanten het complete assortiment Millboard. Van een ruime keuze aan planken in diverse collecties en met diverse kleuren, tot specifieke afwerkingsmaterialen voor een optimaal eindresultaat. AlterWood begeleidt en ontzorgt, van advies op maat en meedenken in oplossingen, tot realisatie en daarna.


De Millboard planken van AlterWood hebben de look & feel van echt hout, maar dankzij de unieke eigenschappen ondervinden de planken geen last van weersinvloeden en zullen ze -in tegenstelling tot echt hout- niet vervormen, verkleuren, schimmelen en rotten. Daarmee zijn de planken hét perfecte alternatief voor hout bij diverse buitentoepassingen zoals buitenvloeren en gevels: het initiële ontwerp blijft jarenlang erg mooi. Millboard planken kennen een lange levensduur, zijn makkelijk te monteren, worden duurzaam geproduceerd.

Alle voordelen weten? Je leest het hier.


Buitenvloeren

De look & feel van hout, maar dan onderhoudsvrij, splintervrij, vlek-, UV- en weerbestendig. Millboard planken zijn alg afstotend, waardoor ze niet gaan schimmelen en rotten. Ook hebben ze een grote dimensionale stabiliteit, waardoor ze niet zullen vervormen.


Millboard biedt ongekend veel toepassingsmogelijkheden. Van (dak)terras tot tuinpad, van zwembadafwerking tot overkapping en van balkonvlonder tot serre. Dankzij de bijpassende afwerkingsproducten is er voor iedere buitenruimte een perfect passende oplossing.

Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.Gevelbekleding

Wil je de karakteristieke, natuurlijke, warme uitstraling van hout, maar kijk je ook naar prestatie, duurzaamheid en onderhoud? Dan is de Millboard gevelbekleding hét perfecte alternatief voor hout op de gevel. Met het tand- en groefsysteem kan een gesloten gevelsysteem gecreëerd worden.Board & Batten

Board & Batten is een plank met dieptewerking waarmee een speels effect op de gevel gerealiseerd kan worden. De Board & Batten planken zijn vervaardigd uit vier afzonderlijke stukken hout met verschillende breedtes en houtnerfpatronen. Deze gevelbekleding is geschikt voor zowel hedendaagse als traditionele ontwerpen. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.Shadow Line

Met de Shadow Line gevelplanken kan een strakke, authentieke houtlook gecreëerd worden. De planken van de Shadow Line zijn wat breder, waardoor de details van de houtnerf nóg beter tot zijn recht komen. De profielen van de Shadow Line planken hebben schuine hoeken wat zorgt voor een betere afvoer van regenwater. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Enhanced Grain

Enhanced Grain is een strakke en moderne plank met een eigentijdse uitstraling. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. De planken bootsen de subtiele nuances van eersteklas eikenhout perfect na. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Weathered Oak

Weathered Oak is een afdruk van een verweerde eikenhouten plank van meer dan 100 jaar oud. De grovere afwerking zorgt voor de robuuste karakteristieke uitstraling: tijdloos en authentiek. Deze collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren.


Vrouw Rijssensloot 32

2614 MA

Delft

2.074 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page