top of page

NIEUW IN NBS: TECHCOMLIGHT


Dé daglichtprofessional Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan het juiste adres! Of het nu gaat over het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst via een lichtplan: Techcomlight heeft alle kennis in huis. Techcomlight is hét aanspreekpunt voor zowel particulieren als commerciële opdrachtgevers, aannemers en/of voorschrijvers.

Vestigingen Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland.

Daglichtadvies De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. We geven daglichtadvies op afstand én op locatie en maken daglichtplannen. Naast het geven van dit daglichtadvies richten wij ons op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten (waaronder de Solatube daglichtbuis) in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot onze diensten. Indien gewenst verzorgen wij het complete plaatje, van advies tot de uiteindelijke installatie.


Ontwerp met daglicht en zonlicht

Het weer is wisselvallig, waardoor het een bijzonder dynamisch schouwspel oplevert binnen de veelal statisch gebouwde omgeving. Zonlicht creëert bij correcte toepassing een lichtspel op de muren en vloeren, van zonsopgang tot zonsondergang. Ontwerpen met licht draagt bij aan de beleving van ruimte. Als voorschrijver wilt u mensen dichter bij de natuur brengen door binnen gebouwen ruimtes te creëren waarin het menselijk lichaam het beste functioneert. Door gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen vergroot u de duurzaamheid van een gebouw. Dit maakt de gebouwen die u ontwerpt aantrekkelijker en verhoogt daarmee de economische en ecologische duurzaamheid. Ontwerpen in samenhang met de natuur leidt tot besparingen op investeringskosten en exploitatiekosten. Daarnaast zorgt het voor een aanzienlijk aangenamer binnenklimaat. U kunt technologie het beste gebruiken op plaatsen waar het echt een meerwaarde oplevert. Alles met een stekker is immers duur, verbruikt energie, heeft onderhoud nodig en is onderhevig aan slijtage.TECHCOMLIGHT


Veldhuizerweg 12

6741 HH

Lunteren
2.214 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page