top of page

Gorter Luiken nieuws

Gorter Luiken op studentenwoningen

Zuidpunt in Amsterdam


In het Amsterdamse Noorderkwartier is in juli van dit jaar de woontoren Zuidpunt met 388 studentenwoningen in de sociale huursector opgeleverd. Een geweldige tegemoetkoming aan de vraag naar meer woningen voor studenten en starters.

Het gebouw ligt op steenworp afstand van Station Amsterdam-Noord, wat het de perfecte uitvalsbasis voor studenten maakt. Het gebouw kent zestien woonlagen en is ontworpen door Inbo Architecten. Elke woning heeft een eigen voordeur, keuken en badkamer en in omvang variëren ze tussen de 21 en de 30 m2. Op het dak van het gebouw ligt het RHT-dakluik van Gorter. Met dit dakluik kunnen onderhoudsploegen het dak gemakkelijk en veilig betreden.

Veilig het dak op

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden waar van toepassing geleverd met een TÜV NORD certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO® certificaat.

Meer informatie

We informeren u graag verder.


 

Gorter dakluik op nieuwbouw Kroonhoef


Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is 1 september gestart met de bouw van maar liefst 42 koopappartementen op een zeer centrale locatie aan de binnenring van Eindhoven.

Project Kroonhoef krijgt elf typen woningen die variëren van 46 tot 106 m2. Op het dak van het appartementencomplex plaatst Van Wanrooij het RHT-dakluik van Gorter® zodat onderhoudsploegen comfortabel en volledig veilig het dak kunnen betreden. Gorter dakluiken met ladder of trap bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden. Het dakluik is naast toepassing op platte daken, ook toepasbaar op daken met een maximale hellingshoek van 30°. Het dakluik is beschikbaar in diverse dagmaten.

Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page