top of page

ONTDEK SENSA, EXCLUSIEF VLEKBESTENDIG NATUURSTEEN

Sensa by Cosentino® is klassieke schoonheid gecombineerd met de allernieuwste technologie. Dankzij een unieke bescherming biedt het volledige assortiment uitstekende prestaties vlekken en zuren, is het krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden. De behandeling van Sensa is UV-bestendig waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden.


Sensa beschikt over unieke bescherming, ontwikkeld door het R+D-team van Cosentino, die zorgt voor een grotere weerstand tegen vlekken. Het proces verandert de oppervlaktespanning van de steen, waardoor het materiaal zelf voorkomt dat vloeistoffen zoals water, koffie of olie erin binnendringen. Deze innovatie verlengt de levensduur van het materiaal zonder het uiterlijk of het gevoel van het oppervlak te veranderen.


Sensa kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het niet alleen een uitstekende keuze is voor werkbladen, vloeren en wanden maar ook prima toegepast kan worden in buitenkeukens en gevels. Bovendien is het dankzij de NSF-certificering veilig voor voedingswaren. Cosentino® biedt 15 jaar garantie op het materiaal.


De creatie van Sensa Orinoco is gebaseerd op de witte, gouden en koperen aders, golvend tegen een energieke achtergrond.


Door het contrast van lichte en donkere kristallijnen in Sensa Glacial Blue, kun je je ogen niet afhouden van dit unieke object met zijn ongeëvenaarde schoonheid.


Sensa Indian Black is een graniet met donkere en intense kleuren. De zwarte achtergrond wordt afgewisseld met contrasterend heldere aderen die bijna kristalhelder zijn en de schoonheid van het graniet verder verrijken.


Sensa Vancouver is een Braziliaans kwartsiet met een witte achtergrond. Deze kleur vertoont een zeer gevarieerd scala van aders, die meer of minder dik, smal, breed, ineengestrengeld of gescheiden kunnen zijn. Prachtige patronen worden geschetst op een gebarsten oppervlak.Adres: Florijn 6

Postcode: 5751 PC

Plaats: Deurne

1.256 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page