top of page

SAY HELLO TO OUR NEW NAME!Wij zijn trots u mede te kunnen delen dat vanaf vandaag Lead2Fix verdergaat als VarioShield. Niet alleen onze naam is gewijzigd, ook hebben we een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een prachtige nieuwe website met al onze systeempresentaties en stralingswerende producten. Met onze BIM plug-in beschikt u over alle benodigde informatie in Revit. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze website, kijk dan snel op www.varioshield.com


Over ons

Al bij de oprichting vonden wij dat stralingsveilig bouwen anders moest. Wij merkten dat afbouwers en aannemers snellere montage, flexibele maten en beter hanteerbare panelen nodig hadden. Op basis daarvan ontwikkelden wij de VarioShieldPlus loodgipspanelen. Inmiddels is VarioShield niet meer alleen producent en leverancier van stralingswerende ruimtes, maar ook adviseur en bouwbegeleider van projecten.


Hier staan wij voor Bij VarioShield zijn we innovatief, deskundig, snel en duurzaam. En veiligheid vormt de kern van wat we doen. Met onze producten zorgen we dat medisch personeel in bijvoorbeeld ziekenhuizen, dierenklinieken en tandartspraktijken stralingsveilig kan werken. Onze VarioShield panelen zijn bewezen stralingswerend en goedgekeurd op brandwerendheid.

Maar we gaan verder dan dat. Want veiligheid begint al bij de bouw. Grote, loodzware panelen? Niet bij ons, want onze VarioShieldPlus platen zijn kleiner en lichter dan de normale loodgipspanelen. Daardoor zorgen ze voor minder lichamelijke belasting en zijn ze handzamer. Dat maakt ze een stuk veiliger en gezonder om mee te werken.


Innovatief en deskundig Onze innovatieve aard zie je natuurlijk terug in onze zelf ontwikkelde producten, zoals de VarioShieldPlus panelen van hoge kwaliteit. Die zijn naast bewezen stralingswerend ook nog eens makkelijk te vervoeren en ergonomisch verantwoord. We zijn niet zomaar een verkoper van stralingswerende producten, maar deskundigen op basis van jarenlange ervaring en kennis. Die zetten we graag in als bouwbegeleider door met je mee te denken en samen tot innovatieve oplossingen te komen.


Snel en flexibel Zo’n goede oplossing voor een stralingsruimte past niet altijd in een standaardmaat. Bovendien wil je snel beginnen met afbouwen. Dat begrijpen we. Daarom zijn we flexibel. Heb je een afwijkende maat nodig? Dan stellen we onze zaagmachines in op jouw wensen. Niet over 3 weken, maar binnen een week. Want in onze platte organisatie zijn de lijnen kort en kunnen we snel handelen. Je bestelde producten leveren we dan ook in een mum van tijd op de bouwplek.


Duurzaamheid: oneindige recycling Het grote voordeel van lood en gipskartonplaten is dat je ze oneindig vaak kunt recyclen. Waar je ze inlevert? Gewoon bij ons, want we hebben een retourregeling voor oud lood. Zo gaat er niets verloren. En wist je dat VarioShield volledig energieneutraal is? Dat is te danken aan de zonnepanelen op ons bedrijfspand. Daardoor belasten onze activiteiten het milieu zo min mogelijk.
VARIOSHIELD BV

Korenmaat 12c

9405 TJ Assen

the Netherlands

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page