top of page

SENSA BY COSENTINO® PRESENTEERT HET NIEUWE KWARTSIET NILO

Cosentino presenteert een nieuw exotisch kwartsiet voor Sensa by Cosentino®, het assortiment natuursteen met exclusieve bescherming tegen vlekken.

Nilo is een Braziliaans kwartsiet met een donkergrijze achtergrond met opvallend vervaagde grijze aderen die het materiaal een gevoel van beweging geven. Dit krachtige natuurlijke ontwerp verleent een ongekende elegantie aan deze nieuwe exclusieve steen uit de Sensa Premium Collection die wordt aangeboden in een gepolijste Mirage-afwerking.

Sensa Nilo is voorzien van speciale bescherming, die een grotere weerstand tegen vlekken mogelijk maakt. Deze behandeling wordt in de fabriek van Cosentino toegepast. Het proces verandert de oppervlaktespanning van de steen, waardoor het materiaal zelf kan voorkomen dat vloeistoffen zoals water, koffie, wijn, zuren of olie erin kunnen doordringen. Deze baanbrekende innovatie verlengt de duurzaamheid van het materiaal zonder het uiterlijk of gevoel te veranderen. Zeker als Sensa wordt toegepast als werkblad in een keuken of keukeneiland is deze gebruiksvriendelijke eigenschap van groot belang.


Sensa by Cosentino® biedt 15 jaar garantie op haar materiaal en is verkrijgbaar in een dikte van 2 cm of 3 cm.Adres: Florijn 6

Postcode: 5751 PC

Plaats: Deurne

1.071 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page