top of page

UITGAVE JULI 2021 NBS BESTEKSYSTEMATIEK


De besteksystematiek van NBS wordt gekenmerkt door eenvoud en biedt actuele aan wet- en regelgeving getoetste data voor betrouwbare bestekken. De NBS-database is overzichtelijk en heeft een heldere hoofdstukopbouw en indeling volgens de traditionele werksoorten classificatie. Het overgrote deel van de bouwbestekken in Nederland wordt via deze classificatie geschreven.


De NBS systematiek richt zich naast nieuwbouw ook op onderhoud aan bestaande bouw. Met de NBS besteksystematiek bent u zeker van een duidelijk contract. Uitvoerende partijen zien direct wat er van hen wordt gevraagd. Up-to-date database Traditioneel contracteren Sluit aan op UAV 2012 Periodieke updates


De NBS besteksystematiek is voor gebruikers gratis te downloaden op de website van NBS BV; https://www.nbsbestek.nl/downloads


VERANTWOORDING UITGAVE JULI 2021


Hoofdstuk 53 Waterinstallatie en sanitair:


Nieuwe korttekst 53.51.45 MONTAGE, NOODDOUCHE

Nieuwe korttekst 53.52.11 MONTAGE, CLOSET WASTAFEL COMBINATIE


Nieuwe en gewijzigde Fabrikant Specifieke Bouwstofomschrijvingen:


3A Composites GmbH 3A Composites GmbH heeft sinds 1969 hoogwaardige aluminium composietpanelen, structureel composietmateriaal, kunststofplaten en lichtgewicht schuimplaten ontwikkeld en op de markt gebracht voor architectuur, visuele communicatie en transport & industrie. De bekende merken van het bedrijf ALUCOBOND®, DIBOND®, ALUCORE® , KAPA® en FOREX®, hebben zijn reputatie als wereldwijd bedrijf gevestigd.


Canam Sales B.V. CANAM sinds 1974 een Nederlands familiebedrijf. Partner voor dakdekker en leverancier in dakbedekkingsmaterialen voor het platte dak.


Delabie Benelux BVBA De DELABIE groep is vandaag Europees leider in kranen en sanitaire toebehoren voor publieke gebouwen en ontwikkelt zich internationaal verder door de opstart van filialen en overnames van bedrijven die toelaten het aanbod uit te breiden. En dit is slechts het begin.


ESC Dronten B.V. Wilt u een prachtige gevel die voldoet u aan alle eisen van de hoogstaande hedendaagse architectuur? Met Tonality kiest u voor design, duurzaamheid & kwaliteit. Door de onbeperkte mogelijkheden zijn de creatieve mogelijkheden grenzeloos. Tonality® is een innovatief gevelsysteem op basis van hoogwaardige keramische tegels.


Espero B.V. Meedenken. Verder denken. Mogelijk maken. ’s Middags een conferentie, ’s avonds een theatervoorstelling. Begin van de dag een overleg met z’n vieren, eind van de dag een borrel met de hele afdeling. Met de Cradle to Cradle gecertificeerde mobiele wanden van Espero krijgt een ruimte meer dan één functie en meer dan één sfeer. Er zijn zo veel bestemmingen als we samen kunnen verzinnen.


Glassolutions B.V. (Vandaglas) Glassolutions B.V. is een transformatie en distributienetwerk bouwglas. In Nederland is het één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Voor het productassortiment wordt gewerkt met het innovatieve, duurzame, kwaliteits-basisglas van Saint-Gobain.


Integra Groep B.V. Integra ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw dan kiest u voor Integra.NBS BV

Herenweg 69

1433 GX Kudelstaart

944 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page