top of page

X-KIN by FENIX


Een nieuwe opwindende wandbekleding

FENIX® presenteert X-KIN® innovatieve wandbekleding voor interieurontwerp

FENIX®-materialen zijn ontwikkeld met een gunstige productopbouw en de implementatie van een duurzaamheidsstrategie voor de lange termijn. Het verminderen van de CO2-voetafdruk is een belangrijk onderdeel van het beleid. Vanaf december 2021 zijn de innovatieve materialen van FENIX klimaatneutraal.

Een ander belangrijk element van de duurzaamheidsstrategie van FENIX is het aanbieden van hoogwaardige, duurzame en duurzame materialen. Hoe langer ze meegaan, hoe langer het duurt om de milieu-impact van de productie van grondstoffen en het productieproces te spreiden. Een lange levensduur beperkt de noodzaak tot vervanging, wat zich vertaalt in minder gebruik van hulpbronnen, minder uitstoot en afval.

Op Architect@Work presenteert FENIX een nieuwe productlijn, de nieuwste innovatie: X-KIN® innovatieve wandbekleding voor interieurontwerp.

X-KIN is een aanpasbaar oppervlaktemateriaal dat net als behang op binnenmuren kan worden aangebracht. X-KIN breidt het FENIX-systeem uit en toont zijn filosofie om de materiaalontwikkeling te verbeteren en diktes te verminderen om minder hulpbronnen te gebruiken.

X-KIN is extreem mat, ongelooflijk zacht, anti-vingerafdruk en met een uitstekende kleurechtheid tegen licht.

Het is verkrijgbaar in vier tinten die harmonieus passen bij de kleuren van de innovatieve materialen van FENIX: Rosso Jaipur, Verde Comodoro, Grigio Londra en Grigio Bromo.


X-KIN by FENIX is ontworpen voor muren en structurele elementen en versterkt de FENIX-compositiecreativiteit door meerdere combinaties met zijn innovatieve materialen.Dankzij de gepatenteerde technologie combineert X-KIN esthetische schoonheid met technische prestaties, waardoor een unieke en persoonlijke sfeer wordt gecreëerd.

Een spannend nieuw wandbekledingssysteem ontworpen voor interieurs.

X-KIN is direct te bestellen op fenixforinteriors.shopNieuw-Mathenesserstraat 69

3113 AE

Schiedam1.189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page