top of page
banner-solid-nature.gif

SOLID NATURE

Service zit in onze aard We houden ervan om samen te werken en de eindeloze mogelijkheden van natuursteen te verkennen. Onze focus is onze klant, die wij wereldwijd exclusieve toegang bieden tot unieke stenen en de ondersteuning die nodig is om hun dromen te realiseren.

Wat we doen

We hebben speciale projectbeheerservices die variëren van steenselectie bij steengroeven, tot installatie en onderhoud op locaties (en alles daartussenin). We kunnen u bij elke stap helpen om uw project te laten slagen.

Klanten werken graag met ons samen vanwege onze innovatieve aanpak en can-do-houding. We houden van een uitdaging. Of u nu een duidelijk idee heeft van wat u wilt of geïnspireerd wilt worden, we werken graag met u samen om het te laten gebeuren.

 

Onze machines zijn van topklasse, afkomstig uit de vliegtuig- en auto-industrie, maar het zijn echt onze experts die de magie laten gebeuren. Het zijn zeer bekwame mensen die hebben geëxperimenteerd met veel elementen: elektriciteit, kleurstof, water en stukken materiaal (om maar een paar recente benaderingen van ons te noemen).

 

Van items vanuit particuliere opdrachten, zoals salontafels, tot complete gebouwen gebouwd van steen - geen project is te klein, steen te groot of idee te innovatief voor ons.

Onze collectie

Wereldwijd zijn er momenteel ongeveer 600 stenen aangekocht in onze collectie. Blader door, laat u inspireren en neem contact met ons op om uw droomproject te starten.

SOLID NATURE

solid nature logo.jpg

Aalsmeerderweg 249a

1432 CM

Aalsmeer

023-3030521
info@solidnature.com
www.solidnature.com

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

PROJECTEN

vrom rijnstraat 8.jpeg
pink kitchen.jpeg
PBF2281-2560x1433.jpeg
AndC-Storecoffeebar2-1168x724.jpeg
park-hyatt_VIP-eingang_0077-2560x1433.jpeg
PBF9411-2560x1433.jpeg

Onyx Travertin Marble Semi-precious Natural stone Architectuur Design Luxury Sunrise Delight Dark Emerald Huvafen Royal Blue Sodalite Rubigo Luna Smokey Quartz Aurea Flamma Amethyst Ganymedes Labradorite with Golden Inlay Macarone Amazonite

bottom of page