top of page
Oisterwijk-2-6-2021.jpeg

H12

GRONDWERK

spelt_logo.jpeg

SPELT

spelt logo.jpg

Adres: Blokland 18

Postcode: 2441 GG

Plaats: Nieuwveen

T: 0172 – 53 61 20
E: grondwerken@spelt.nl
W: www.spelt.nl

  • Facebook

Spelt

 

OVER ONS

 

Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten.

Door duurzaamheid voorop te houden zijn wij erin geslaagd vrijwel alle afvalstoffen te recyclen en om te zetten naar grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien we niet meer als afval maar als grondstoffen. Door onze juiste aandacht voor de afvalstromen kunnen we primaire materialen beschermen en dragen we bij aan de circulaire economie. Een besparing van grondstoffen is een directe winst voor het milieu.


Op een eenvoudig en transparant wijze analyseren wij uw afvalprobleem en bieden u een betrouwbare duurzame oplossing. Deze oplossing bieden wij binnen het totaalpakket die wij graag verzorgen.

 

Voor civiele werkzaamheden bieden wij dezelfde transparante totaaloplossingen, waarbij we meedenken in het gehele proces. Door in de voorbereidingsfase rekening te houden met alternatieve werkwijzen en materialen kunnen wij voordelen ook werkelijk realiseren. In onze sloop- en grondwerkoplossingen zijn een veilige uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig resultaat de belangrijkste uitgangspunten.

Grondwerken

Ook Spelt Grondwerken wordt gecoördineerd vanuit Nieuwveen. Deze tak richt zich op bouwgerelateerde projecten in met name de Randstad. De werkzaamheden zijn verdeeld in drie onderdelen:

  • Grondwerken

  • Sloopwerken

  • Bodemsanering

Wij dragen onder andere zorg voor het ontgraven van cunetten, aanleggen van wegfundaties, uitvoeren van bodemsaneringen en rijplatenvoorzieningen. Wegfundaties worden voorzien van verhardingen en terreininrichting en groenvoorzieningen maken het project compleet. Daarnaast voorzien wij in de aanleg van rioolsystemen in combinatie met putten om hemelwater, terreinwater en rioolwater af te voeren.

Ons materieel is tevens beschikbaar voor de verhuur. Bel met ons voor de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u onze pagina over Grondwerken raadplegen.

bottom of page