top of page
overzicht-zwarte-scheidingswand-space-ruimte.webp
spijker mobiele wanden.jpg

SPIJKER MOBIELE WANDEN

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat. In samenwerking met Hufcor staan wij voor Duitse degelijkheid, maatwerk en kwaliteit. Wij maken maximale flexibiliteit op jouw werkplek mogelijk.

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en

flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor’s innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. Je kunt je voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van Hufcor’s Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij jouw in de buurt te vinden is.

Maatwerk vereist vakmensen. Wij hebben dan ook eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

SPIJKER MOBIELE WANDEN

spijker mobiele wanden.jpg

Mekkelholtsweg 7

7523 DB

Enschede

053-4322 886
info@spijkerbv.nl
www.spijkerbv.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
linkedin icon.gif

PRODUCTEN & DIENSTEN

product-paneelwand-akoestische-scheidingswand-scaled-550x300.webp

PANEELWANDEN

 

Wil je flexibel gebruik maken van je ruimte? Dan zit je goed met een verplaatsbare wand. Je zet namelijk in no-time een extra vergaderruimte of een eigen werkplek op. Verdeel een klaslokaal of scherm binnen een paar minuten een deel van je kantine af. Op deze manier haal je maximaal rendement uit elke vierkante meter die je hebt.

De flexibiliteit komt ook terug in de diversiteit aan ruimtes waar paneelwanden kunnen worden geplaatst. Alles is maatwerk, dus ook in jouw ruimte kan een verplaatsbare wand uitkomst bieden.

FLEXIBEL & FUNCTIONEEL

Moderne paneelwanden zijn opgebouwd uit een zelfdragend frame van aluminium en staal. Zelfdragend betekent dat je dus géén rails op de vloer hebt. Het metalen frame is voorzien van isolatiemateriaal. Vervolgens worden hoogwaardige materialen gebruikt ter afwerking van de panelen.

Het railsysteem en de ophanging aan het plafond worden tevens voorzien van plenumisolatie. Daarmee wordt gezorgd dat geluid niet over de verplaatsbare akoestische wand heen gaat.

ISOLATIE & VEILIGHEID

Het materiaalgebruik en de opbouw van het mobiele wandsysteem zorgen ervoor dat paneelwanden zeer hoge geluidsisolerende waarden kunnen behalen – tot wel 57 dB! Dit geluidsverschil tussen de ene kant van de paneelwand en de andere kant maakt het daarom een ideale mobiele wand. Bijvoorbeeld om extra werkplekken op te zetten om ongestoord te kunnen werken of vergaderen.

Daarnaast zorgen de gebruikte materialen ook voor extra veiligheid. Dit komt doordat ze tot wel 60 minuten brandwerend kunnen zijn.

 

 

PANEELWAND SPACE

ONZE MEEST TOEGEPASTE WAND

Paneelwand SPACE is een geluidsisolerende wand en is verkrijgbaar in meerdere afwerkingen. Dit zorgt voor een mobiele paneelwand met een prachtige uitstraling. Innovatief design maakt deze akoestische paneelwand simpel in gebruik.

product-glaswand-akoestische-scheidingswand-550x300.webp

GLASWANDEN

 

Wil je flexibel gebruik maken van je ruimte? Dan zit je goed met een mobiele glazen wand. Zet in no-time een extra vergaderruimte op of een eigen werkplek. In in handomdraai van één klaslokaal, twee klaslokalen. Zo haal je maximale winst uit elke vierkante meter. 

FLEXIBEL & FUNCTIONEEL

De panelen zijn los van elkaar te bewegen, hierdoor kun je zelf de grootte van de ruimte bepalen. Zet in no-time een extra vergaderruimte op of eigen werkplek. Geef dezelfde vierkante meters in een ogenblik een andere taak. 

 

ISOLATIE

Door het materiaalgebruik en het ontwerp van het mobiele wandsysteem kunnen zeer hoge geluidsisolerende waarden worden behaald – tot wel 47 dB! Hierdoor zijn onze geluidsisolerende glaswanden dé perfecte oplossing om een open sfeer te behouden en het omringd geluid te minimaliseren.

Vervolgens kan ook op visueel vlak van alles worden aangepast door middel van foliebeplakking, etsen of andere afwerkingen.

GLASWAND TRANSSPACE

ISOLEREND & OPEN

Glaswand TRANSSPACE combineert de geluidsdemping van een paneelwand met een stijlvolle, open uitstraling van een glaswand. Met TRANSSPACE creëer je een rustige, losstaande werkplek die door de glazen panelen alsnog in contact staat met de ruimte daarbuiten.

monteur-spijker-mobiele-wanden-montage-550x300.webp

ONDERHOUD EN REPARATIE

 

ONDERHOUD

Alle bewegende en rollende onderdelen hebben onderhoud nodig. Dit is nodig om een goede werking van de mobiele wanden te garanderen. Daarom bieden wij een onderhoudsservice aan. Zo heb jij nog langdurig plezier van je mobiele wanden en tegen een zeer scherpe prijs.

Wij kunnen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor mobiele wanden die zowel door onszelf als door anderen zijn geplaatst.

REPARATIE

Wij bieden reparatie aan voor alles wat een mobiele wand maar kan overkomen. Van stroef lopende panelen en niet-werkende bediening tot hulp bij cosmetische beschadigingen. Op deze pagina kun je een vrijblijvend reparatieverzoek indienen.

Zeker weten dat je mobiele wand goed blijft werken? Wij bieden ook een onderhoudsservice aan zodat je verzekerd ben van een mobiele wand die altijd soepel op rolletjes loopt.

Wij kunnen reparatiewerkzaamheden uitvoeren voor mobiele wanden die zowel door onszelf als door anderen zijn geplaatst.

GLASWAND SCALA

SLANK, GELUIDDEMPEND & LICHT

De chique glaswand SCALA kun je eenvoudig openen en sluiten. Creëer een rustige, aparte plek die door de glazenpanelen alsnog in contact staan met de ruimte daarbuiten. SCALA is onze veelzijdige glaswand met diverse afwerkingsmogelijkheden.  Deze wand is onder andere zeer geschikt voor zorginstellingen, kantoren, onderwijs en horecagelegenheden.

GLASWAND SPIRIT

 

ONZE SUPERSLANKE, ESTHETISCHE GLASWAND

De extra dunne glaswand SPIRIT zorgt voor een elegante uitstraling in elke ruimte. Het slanke design maximaliseert lichtbehoud en garandeert een open sfeer, zelfs in een afgesloten ruimte. Hierdoor gaat geen vierkante meter verloren.

bottom of page