top of page
FR_PI_Fusion_1.jpg

TARKETT

Bij Tarkett geloven we in een mooiere wereld door te luisteren naar de mens en de aarde. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen we vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar dragen we ook onze visie uit op natuur en milieu.Decennialang hebben we onszelf bewezen door de ultieme klantervaring te bieden en steeds opnieuw innovatieve vloeroplossingen te bedenken voor een breed scala aan segmenten.

Tarkett biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossingen van hoge kwaliteit voor uiteenlopende branches.

Bij Tarkett hebben wij een groot scale aan verschillende vloer expertises. Voor elk scenario bieden wij de ideale vloeroplossing.Bij Tarkett geloven we sterk in de kracht van lokale productie in Europa en het diepgaande effect ervan op het leveren van hoogwaardige producten. Onze toewijding aan "Made in local" stuurt elk aspect van ons productieproces aan en beïnvloedt al onze keuzes.

Bij Tarkett staat al jaren duurzaamheid centraal en zetten we ons hier op allerlij vlakken voor in. Zo zijn wij pioniers op het gebied van vloeren recyclen en streven wij naar een vermindering van 30% van de uitstoof van broeikasgassen.

Het kiezen van een vloer uit onze Circular Selection is een garantie dat uw vloerafval zelfs na gebruik kan worden ingezameld en gerecycled. Aangezien wij voortdurend streven naar het implementeren van nieuwe recyclingtechnologieën en terugnamesystemen, willen wij deze methode ook uitbreiden naar andere collecties.


 

TARKETT

tarkett logo.jpg

Taxandriaweg 15

5142 PA

Waalwijk

041-6684245
info@tarkett.com
www.tarkett.com

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube

PROJECTVLOEREN

IN_HO-Floor-iQNatural-21103159-21104159-006.jpeg

PVC VLOEREN

 

PVC is een van de meest bekende en toegepaste materialen voor vloeroplossingen in ziekenhuizenouderenzorg en scholen. Dit type vloer is uitermate geschikt voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld op het gebied van onderhoud, prestaties en design.

Onze PVC-vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit. Bekijk hieronder de verschillen tussen onze PVC-vloeren, in welke situaties deze passen én ontdek hoe wij omgaan met het thema duurzaamheid.

PI_INT_iQ_Surface_2_Hero_Edu_Office_2_lands.jpeg

HOMOGEEN VINYL

 

Homogeen vinyl bestaat uit een enkele laag vinyl. Het materiaal en gekozen dessin zijn hierdoor over de gehele dikte hetzelfde. Dit draagt bij aan de kenmerkende hoge slijtvastheid en onderhoudsarme eigenschappen van homogeen vinyl. Het maakt dit vloertype een duurzame keuze voor locaties die zeer intensief gebruikt worden.

IN_HP_Excellence_Daycare_Landscape.jpeg

MEERLAAGS HETEROGEEN VINYL

 

Heterogeen vinyl vloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Het design van de toplaag kunt u helemaal naar wens vormgeven, want deze bestaat uit een hoogwaardige digitale printlaag. Dit type vloer is uitermate geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik, waar duurzame én stijlvolle oplossingen gewenst zijn.

IN_iD_Inspiration_70_HT_24201027_002.jpeg

MULTIFUNCTIONELE PVC STROKEN

 

Kies kleuren en stijlen die passen bij uw situatie. Dankzij het modulaire formaat kunnen PVC-stroken op verschillende manieren worden gelegd: vastgelijmd voor zwaar verkeer, los gelegd voor een snelle renovatie óf een kliksysteem voor zwevende vloeren. Absoluut een alleskunner in ons aanbod PVC-vloeroplossingen.

IN_HP_IQ_ONE_21200116_21200598_21200555_001.jpeg

NON PVC

 

Een nieuwe generatie slijtvaste vloeren met – als enige op de markt – een gouden Cradle to Cradle®-certificering. Ontworpen met het oog op duurzaamheid en langdurige prestaties voor zwaar verkeer. Als u op zoek bent naar een PVC-vrije thermoplastische vloer die zowel duurzaamheid als superieure vlek- en slijtvastheid biedt, is iQ ONE de ideale keuze.

IN_HP_AirMasterNazcaGold_9411_AirMasterTierraGold_1510_001.jpeg

DESSO TAPIJT

 

Maak kennis met ons projecttapijt: de veel gekozen vloeroplossingen voor kantoren, hotels, restaurants, zorgcentra en scholen. Projecttapijt van Tarkett kan toegepast worden in vele verschillende interieurs, mede door zijn goede akoestiek, verbetering van het binnenluchtklimaat, ontelbare designmogelijkheden en extreem duurzame eigenschappen. Zo zijn onze tapijttegels bijvoorbeeld 100% te recyclen en zijn we één van de pioniers op het gebied van Cradle to Cradle tapijt.

Ontdek hieronder de verschillende soorten tapijt, voor welke ruimten en segmenten ze geschikt zijn en hoe wij omgaan met duurzaamheid.

NBS bestekteksten,  NBS bouwbestek, NBS besteksystematiek, NBS voor woning- en utiliteitsbouw, NBS fabrikantenindex, NBS bouwspex, productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw, NBS het zoek- en vindsysteem voor de bouw, besteksysteem, UAV, uniforme administratieve voorwaarden, bouwdocumentatie, fabrikant gebonden productspecificaties, fabrikant gebonden bouwstofspecificaties

bottom of page