top of page
5e419ce3324c0.png

THOMSA GLASS

Thomsa Glass heeft een focus op hoogwaardige Smart Glass-producten en -oplossingen op het gebied van Privacy, Zonwering, Veiligheid en Design!

 

Onze op maat gemaakte producten en oplossingen bestaan uit een slim compromis tussen spelen met licht, energie besparen, veiligheid en isolerend glas. De architectonische kwaliteit is erg belangrijk; met onze hoogwaardige glasproducten worden op dit gebied geen concessies gedaan. We zijn constant op zoek naar innovatieve duurzame en veilige glasoplossingen voor de bouwsector. We bieden een persoonlijke, flexibele en professionele manier van werken, waarbij alles begint bij wat de wensen van de klant zijn.

 

Elk project heeft zijn oplossing, zodat we individueel kunnen bekijken welk glasproduct het meest geschikt is om te worden toegepast, zodat u de oplossing kunt krijgen waarnaar u op zoek bent. Onze kwaliteitsproducten en expertise op dit gebied zijn al vele jaren succesvol gebleken en we maken hierbij optimaal gebruik van een wereldwijd netwerk.

 

Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit en partners worden geselecteerd volgens hun hoge normen op het gebied van kwaliteit, testen en inspectie audits.

 

Thomsa Glass kan een complete oplossing aanbieden met de hightech glassystemen en partners zoals Logli Massimo of voor een prachtig minimalistisch profiel-systeem.

THOMSA GLASS

thomsa logo klein.jpg

Beatrix De Rijkweg 12

5657EG

Eindhoven

06-53655000
info@thomsaglass.com
www.thomsaglass.com

  • LinkedIn
bottom of page