top of page
thor helical banner.jpg

THOR HELICAL BENELUX

thor helical.jpg

Adres: Hoge Rijndijk 211

Postcode: 2382 AL

Plaats: Zoeterwoude

T: 088-0129550
E: info@thorhelical.nl
W: www.thorhelical.nl

Thor Helical Benelux

 

Over ons

 

Thor Helical is ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardig roestvast stalen bouw ankersystemen voor renovatie en het herstellen en/of versterken van metselwerk met als doel het in stand houden of verduurzamen van gebouwen door inzet van producten zoals renovatie-spouwankers, metselwerk-ankers en metselwerk-wapening of een combinatie van onze producten en systemen bij schadeherstel  en/of bij losgekomen metselwerk boven gevelopeningen en/of preventief versterken zoals lateiherstel boven gevelvullingen voorafgaand het vervangen van raamkozijnen.

 

Thor Helical producten zijn gemaakt van duurzaam roestvast staal, het zijn spiraalvormige precisie bevestigingsmiddelen waarmee op een snelle manier problemen met bestaand metselwerk worden opgelost.

 

De bevestiging- technieken en systemen van Thor Helical worden decennialang wereldwijd toegepast en bieden veilige, praktische en milieuvriendelijke oplossingen voor het duurzaam herstellen en versterken van metselwerk en instandhouding van gevels.

 

De belangrijkste voorgeschreven en/of meest toegepaste producten zijn renovatie-spouwankers (rvs 316 kwaliteit) voor het herstellen en opnieuw verbinden van gevelspouwbladen en de metselwerk wapening   systemen (rvs 304 kwaliteit) waaronder 12mm muurankers voor het versterken en koppelen van bouwonderdelen, lintvoegwapening spiraal-ankerstaven bij scheurherstel en/of latei herstel, worden vaak toegepast in combinatie met het plaatsen van renovatie-spouwankers.

 

Thor Helical Benelux is onderdeel van het internationale Thor Helical kennisnetwerk. Vanuit onze centrale vestiging leveren wij onze producten aan professionele bouwmarkten. Naast technische ondersteuning m.b.t. de Thor Helical producten en systemen hebben wij specifieke kennis van alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. metselwerk in het algemeen.

 

Thor Helical heeft in 2019 de projectbegeleiding en verschillende onderzoek diensten ondergebracht bij Thor Logical, een nieuw onderdeel van onschatbare waarde binnen onze organisatie. Alle door Thor Logical gevalideerde rapportages voldoen aan alle gestelde eisen en bieden naast constateringen en conclusies ook meerwaarde wat betreft de adviezen en aanbevelingen.

  • Facebook
  • Twitter
linkedin icon.gif

Opgenomen specificaties in NBS

LINTVOEGWAPENING DRAADSTAAL (EN 845-1)

SPOUWANKER, RENOVATIE (EN 845-1)

Helical-Wall-ties.jpg

TH Air-Twist 9mm renovatie spouwankers technische informatie

CONTACT DETAILS

Thor Helical Benelux
Hoge Rijndijk 211
2382 AL Zoeterwoude

Algemeen: 088-0129550

Sales: 088-0129552

E-mail: info@thorhelical.nl

bottom of page