top of page
van der tol groep banner.jpg

VAN DER TOL GROEP

van der tol.jpg

Adres: Lutkemeerweg 328

Postcode: 5753 SV

Plaats: Amsterdam

T: 020 - 6677777
E: info@vandertolbv.nl
W: www.vandertolbv.nl

Van der Tol Groep

 

Ons bedrijf

 

Van der Tol is opgericht in het na-oorlogse 1945 en is uitgegroeid tot een groenbedrijf met drie vestigingen in de Randstad met 160 medewerkers in dienst. Wij hebben een breed netwerk aan samenwerkingsverbanden, MVO-partners en relaties om ons heen zodat wij onze missie optimaal kunnen uitvoeren.

Wij willen met behulp van groene oplossingen de stad groener, gezonder en leefbaarder maken. Bij deze dagelijkse missie richten wij ons op het bevorderen van biodiversiteit, effectief gebruik en hergebruik van (regen)water, tegengaan van de opwarming van de stad en het verbeteren van het binnenklimaat.

Certificaten

Onze reputatie van een degelijke, betrouwbare, klantvriendelijke dienstverlener op ons vakgebied willen wij consequent waarborgen en continu verbeteren. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden is onze beleid gericht op veiligheid, gezondheid en welzijn van alle medewerkers en allen die in een ander verband bij deze werkzaamheden betrokken zijn. Aan dit beleid wordt invulling gegeven door het invoeren, in standhouden en optimaliseren van een KAM-/bedrijfsvoeringsysteem conform NEN-EN-ISO 9001 en 14001 voor de totale organisatie, VCA** voor de daktuinploeg, OHSAS voor de volledige organisatie en Groenkeur (Groenvoorzieners en Dak- en gevelbegroeningen).

Avenir Light is een rustig en stijlvol lettertype dat de voorkeur heeft van vele ontwerpers. Het is een goed lettertype voor titels, paragrafen en meer.

bottom of page