top of page
Logo-vandaglas.jpg

glass

beyond

the

ordinary

vandaglas-landingpage-krinkels-breda-header-scaled_2500-2340.jpeg

VANDAGLAS

uw expert partners in glas

vandaglas is de nieuwe naam voor glassolutions b.v. vanaf 18 juni 2021. met onze nieuwe identiteit dragen wij graag onze ambities en beeld voor de toekomst uit.
we willen de beste onafhankelijke glaspartner worden en uitgroeien tot een serieuze speler op de europese markt.
onze missie: uw concurrentiepositie versterken. onze kennis van glas en de glaswereld voorziet onze lange termijn zakelijke partners van heldere, onafhankelijke glasadviezen en glasoplossingen met hoogwaardige producten en diensten.
onze troef: betrokken professionals die luisteren, observeren, begrijpen en uitdagingen omzetten in succesverhalen.
wij stellen onze onafhankelijkheid in dienst van uw succes!

VANDAGLAS

vandaglas logo klein.jpg

meander 451

6825 MB

Arnhem

026-3629161
info@vandaglas.nl
www.vandaglas.com

321824fdb69cfa03c837f5757949c602.png
1e41d0bbb1db1171a38af75fdd3a0ea0.png

Vandaglas is in Nederland één van de grootste productie- en distributiebedrijven van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, interieurbeglazing en glas specials. Het bedrijf richt zich op zowel de nieuwbouw en duurzame renovatie van woningen als op de grensverleggende (architecturale) utiliteitsbouw. Voor het productassortiment wordt gewerkt met het innovatieve, duurzame, kwaliteitsbasisglas van Saint-Gobain. Met dit onderscheidende Saint-Gobain merk van hoogwaardige beglazingen en een diepgaande toepassingskennis is Vandaglas iedere professionele partij in de bouwkolom van dienst, van ontwerp tot realisatie van een project. Vandaglas telt ca. 300 werknemers. Training en ontwikkeling, een veilige en gezonde werkomgeving én een open dialoog met collega’s op elk niveau zijn speerpunten binnen onze organisatie. Investeren in onze mensen is investeren in ons bedrijf.

OPGENOMEN BESTEKTEKSTEN IN NBS

PROJECTEN

bottom of page