top of page
9648_0.jpeg
vescom-logo.png

VESCOM

Wij zijn Vescom.

 

Groots in kwalitatief hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt  

Wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen 

Kwaliteit in functie en vormgeving; daar gaat het om bij Vescom. We ontwikkelen, produceren en distribueren wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Onze producten worden toegepast in de internationale projectmarkt, voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs.

de juiste balans tussen esthetisch en functioneel 

De kracht van Vescom zit in mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Onze wandbekledingmeubelbekleding en gordijnstoffen zijn beschikbaar in een grote variëteit aan materialen, structuren, texturen en kleuren. Onze missie is helder: oplossingen bieden voor opdrachtgevers die sfeer even belangrijk vinden als het doel waarvoor het product bestemd is. Ieder product voldoet dan ook aan strenge kwaliteitseisen en is duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten, veilig, en kleur- en lichtecht.

 

eigen ontwerp en productie 

Vescom staat garant voor een maatschappelijk verantwoord productieproces waarbinnen precisie en vakwerk de boventoon voert. Om deze belofte te kunnen waarborgen, worden onze collecties door ons eigen designteam gecreëerd en vervolgens door onszelf geproduceerd. We spelen daarbij in op nieuwe ontwikkelingen en zijn in staat snel te reageren op vragen uit de markt. Onze logistieke- en productiefaciliteiten bevinden zich in Nederland, Duitsland en in de Verenigde Staten.

wereldwijd actief 

Naast de hoofdvestiging in Deurne (NL) heeft Vescom een wijd vertakt netwerk van eigen verkoopkantoren. In Europa, maar ook in het Midden-Oosten, Azië, Latijns-Amerika en de Verenigde Staten. Elders in de wereld werken we met distributeurs. Zo zijn we op de hoogte van internationale ontwikkelingen in de verschillende markten en zijn we in staat continu het service- en kennisniveau, ook lokaal, voor onze klanten te verbeteren.

 

Vescom (1971) maakt deel uit van Vescom Groep. Deze combinatie van wereldwijd opererende ondernemingen is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige interieurproducten.

VESCOM

vescom logo klein.jpg

Adres: Sint Jozefstraat 20

Postcode: 5750 AB

Plaats: DEURNE

T: 0493 350 767
E: nederland@vescom.com
W: www.vescom.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page