top of page
slide_home_01.jpg
logo_image.jpeg

Vexcolt Europe

Over ons

Vexcolt Europe is één van de toonaangevende fabrikanten van micro- en macrodilatatieprofielen. Met technische adviseurs en kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, het Midden Oosten, India en Hong Kong zijn wij internationaal vertegenwoordigd. Vexcolt Europe is in staat om wereldwijd architecten en aannemers bij te staan met economische en elegante oplossingen. Neem gerust contact op met één van onze specialisten voor vrijblijvende informatie en/of technische ondersteuning bij uw project.

Onze missie

Vexcolt Europe biedt technische oplossingen en adviezen op het gebied van dilataties. Wij zien het als onze missie om projectgericht op maat gesneden adviezen, veilige en duurzame oplossingen aan te bieden met de intentie dat de eigenaar (ten minste op dit gebied) ontzorgd is. Behandel anderen met dezelfde persoonlijke en professionele aandacht die we voor onszelf verwachten. We hechten waarde aan eerlijkheid, integriteit, wederzijds respect en teamwork boven alles. Dit is de basis voor hard werken, plezier hebben en geld verdienen door het leveren van uitstekende service, producten en oplossingen, elke dag opnieuw.

VEXCOLT EUROPE BV

vexcolt logo klein.jpg

Adres: Vlijtseweg 144

Postcode: 7317 AK 

Plaats: Apeldoorn

T: 055 – 30 31 480
E: info@vexcolteurope.nl
W: www.vexcolteurope.nl

atec handboek.jpg

Vexcolt Europe Handboek

Het Vexcolt Europe Handboek bevat een totaaloverzicht van alle dilatatieprofielen in ons assortiment. Daarnaast is er een uitgebreide technische uitleg over het hoe-en-waarom van dilateren. Vraag gerust een gratis digitaal of fysiek exemplaar aan.

Producten

micratec.jpg
seismatec.jpg
ELASTATEC.jpg
intratec.jpg
transatec.jpg
AQUATEC.jpg
maxatec.jpg
flexatec.jpg
FIREFLEX.jpg
megatec.jpg
OMEGATEC.jpg
SPECIALS.jpg

OPGENOMEN SPECIFICATIES IN NBS

bottom of page