top of page

H25

METALEN DRAAGCONSTRUCTIES

25 METALEN DRAAGCONSTRUCTIES

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor constructie, constructie onderdelen, platen, profielen en kabels. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

duofor logo klein.webp
reppel logo klein.jpg

Gestart in 2001 als Nederlandse producent van Duofor® zwaluwstaartplaten hebben wij ons ontwikkeld tot producent en leverancier van slimme en unieke vloersystemen en isolatiematerialenFlexibiliteit, inlevingsvermogen en duurzaamheid zijn de pijlers voor het (door-)ontwikkelen van onze 'smart building' bouwconcepten.

Onze gezonde handelsgeest is al meer dan 90 jaar de basis van het succes van REPPEL: kansen zien en pakken, goed luisteren naar klanten en oplossingen bedenken. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd, is terug te zien in onze producten en innovaties welke tot lichte en economische oplossingen leiden. De vastberaden aanpak en inhoudelijke kennis van onze experts hebben REPPEL tot een gevestigde én slagvaardige speler op de internationale vloerenmarkt gemaakt.

demobanner3.gif
frame factory logo.png

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page