top of page
Gorter Luiken® metalen dakluiken voor daktoegang worden compleet geassembleerd geleverd in onderstaande typen en uitvoeringen en onder KOMO® Attest.
955bfcdde16b733b39978d70343f0a69.png

GORTER LUIKEN B.V.

Gorter Luiken® metalen dakluiken voor daktoegang worden compleet geassembleerd geleverd in onderstaande typen en uitvoeringen en onder KOMO® Attest.

Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen

T: 0224-219860
E: verkoop@gorterluiken.nl
W: www.gortergroup.com

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram
linkedin icon.png

Gorter luiken B.V.

 

Gorter® is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.

 

Unieke eigenschappen en CE!

De Gorter dakluiken hebben een unieke thermische gescheiden constructie waardoor de isolatie-eigenschappen in veel gevallen goed aansluitend bij die van moderne daken. Daarnaast zijn het RHT, RHTG en RHTEP dakluik, als enige in de markt, CE (ETA) gecertificeerd, en worden ze standaard met 10 jaar garantie geleverd. De Gorter combinaties beschikken bovendien over een TÜV NORD certificering.

Voordelen van de Gorter dakluiken:

 • Maximale veiligheid - CE(ETA), TÜV NORD, Aboma en KOMO®

 • Volledig thermisch gescheiden constructie

 • Met ladder of trap, klaar voor montage

 • Bediening dakluik met één hand

 • Elektrische bediening dakluiken

 • Professionele materialen en afwerking

 

De voordelen van Gorter:

 • Ondersteuning van architecten/ ontwerpers met bestekteksten en CAD-bestanden

 • Gorter sinds 1928, ISO9001 en wereldwijde ondersteuning

 • Prijsgunstig en 10 jaar garantie

 • Tevens vloerluiken, wandluiken en plafondluiken, brandwerende luiken en explosieluiken

 • Snelle levering

Snelle levering en kostenbesparing

Gorter dakluiken zijn in de standaardmaten vanuit voorraad leverbaar. Hierdoor kan de levering vaak al binnen 3 tot 4 werkdagen plaatsvinden en met expreslevering binnen 24 uur. De prijzen zijn aantrekkelijk en u bespaart op bouwkundige voorzieningen.


Complete en slimme toegangsoplossing

Voor uw gemak en zekerheid levert Gorter kant en klare combinaties met een bijpassende ladder, vaste trap of schaartrap. Met een totaaloplossing van Gorter investeert u in een complete, aantoonbaar veilige, betrouwbare en slimme toegangsoplossing. Daar kunt u zeker van zijn!


Optimale productinformatie voor architecten en aannemers

Bij Gorter begrijpen wij dat u als architect een betrouwbaar, probleemloos, veilig en volgens de laatste normen gekeurd product wilt voorschrijven. Een product dat zich, zowel in de praktijk als door strenge keuringen, aantoonbaar bewezen heeft en dat zo in uw ontwerp past. 


Bij Gorter beschikt u direct online over de juiste

productspecificaties, zonder verdere rompslomp, passend in uw bestek. Bij de producten vindt u tevens alle mogelijk benodigde CAD/BIM-tekeningen, specificatiebladen en handleidingen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst met een op uw werk afgestemde advies, op maat gemaakte bestekteksten en eventueel aanvullende tekeningen.

IMG_6710_nadine_2.jpg

Prijs aanvragen dakluik?


Vraag dan snel en eenvoudig
online een offerte aan.

Gorter Luiken® metalen dakluiken voor daktoegang worden compleet geassembleerd geleverd in onderstaande typen en uitvoeringen en onder KOMO® Attest.

Daar waar anderen lange levertijden hebben, leveren wij al binnen 24 uur! Gorter® dakluiken en vloerluiken dírect uit eigen voorraad.


#ExpressLevering #DakLuiken #VloerLuiken

12build logo

GORTER DAKLUIKEN

Standaard dakluik RHT

Gorter luiken - Dakluik RHT

Beglaasd dakluik RHTG

Gorter beglaasd dakluik RHTG

Speciale dakluiken

RHTEP_sneew_zonnepaneel_v1d_website.jpg

GORTER DAKLUIK-COMBINATIES

Met een Gorter combinatie heeft u een totaaloplossing voor de daktoegang vanaf de bovenste verdieping van een gebouw. Een combinatie bestaat uit een dakluik met bijbehorende schaartrap, ladder of vaste trap. Het dakluik en bijbehorend klimmiddel zijn, wat betreft uitvoering, volledig op elkaar afgestemd. Daarnaast zijn de combinaties TÜV NORD-gecertificeerd en kunt u met de meegeleverde documenten uw RIE afdekken.

Gorter dakluik met vaste trap

Vaste trap

De Gorter vaste trap is volledig uit geanodiseerd aluminium vervaardigd. Door de materiaalkeuze en het ontwerp heeft de trap een zeer eigentijdse en moderne uitstraling.

Gorter dakluik met opsteekladder

Ladder

De Gorter opsteekladder ook wel aanhaakladder of schuifladder genoemd is, afhankelijk van de verdiepingshoogte, leverbaar in een enkelvoudig, twee- of driedelige uitvoering.

Gorter dakluik met schaartrap

Schaartrap

Een complete schaartrap bestaat uit een inbouwbak met een houten onderdeksel. De leuning wordt los meegeleverd en is eenvoudig te monteren.

GORTER WAND EN VLOERLUIKEN

Bent u op zoek naar een vloerluik voor toegang tot
uw wijnkelder? Of zoekt u een wandluik?


Bekijk ons volledige productenoverzicht.

wine_cellar_floor_doors_v3c_xl.jpg

Opgenomen specificaties in NBS

gorter_rhtg_brochure_nl-1.jpg