top of page

DUOFOR KLAAR VOOR WKB

WKB-update 2024: Wat gaat er veranderen? Ontdek hoe Duofor voldoet aan de nieuwe eisen!In januari 2024 treden er belangrijke veranderingen op met de komst van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB). Deze nieuwe wet heeft tot doel de kwaliteit en veiligheid van bouwprojecten te verbeteren. Bij Duofor begrijpen we het belang van deze veranderingen en zijn we erop voorbereid om te voldoen aan de nieuwste WKB-normen. Hier zijn drie belangrijke punten over de WKB en hoe Duofor ervoor zorgt dat al haar producten aan deze eisen voldoen:


Strengere kwaliteitscontroles:

De WKB legt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitscontrole bij de bouwsector zelf. Dit betekent dat er strengere eisen worden gesteld aan de kwaliteit van bouwproducten en -materialen. Bij Duofor hebben we altijd al de hoogste kwaliteitsnormen nagestreefd. Onze producten worden geproduceerd volgens strikte richtlijnen en ondergaan uitgebreide kwaliteitscontroles om te voldoen aan de nieuwe WKB-standaarden. U kunt erop vertrouwen dat onze producten betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarnaast zijn onze producten altijd voorzien van de juiste certificeringen.


Betere documentatie en transparantie:

Met de WKB worden er meer eisen gesteld aan de documentatie en transparantie van bouwprojecten. Wij zien het belang van heldere en uitgebreide documentatie. We hebben ons documentatieproces geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan de vereisten van de WKB. Onze technische specificaties, testrapporten en productinformatie zijn gemakkelijk toegankelijk, zodat u volledige transparantie heeft over onze producten en hun prestaties.


Ondersteuning en advies:

De WKB brengt veranderingen met zich mee die mogelijk vragen oproepen. Wij leveren daarom ook uitgebreide ondersteuning en advies. Onze buitendienst staat klaar om u door de nieuwe WKB-richtlijnen te navigeren. We bieden technische ondersteuning, beantwoorden uw vragen en kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor uw bouwprojecten.


Bij Duofor zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de nieuwste bouwnormen en regelgevingen. We blijven onze processen en producten voortdurend verbeteren om ervoor te zorgen dat we aan de eisen van de WKB blijven voldoen.


Service & ondersteuning Of u nu architect, opdrachtgever, aannemer of projectontwikkelaar bent: als kennispartner bieden wij alle stakeholders, van implementatie tot realisatie, advies over onze vloersystemen en isolatieproducten. Wij denken met u mee over de juiste aanpak om tot de beste oplossing voor uw renovatie- of nieuwbouwproject te komen. Met andere woorden ‘met onze kennis stellen wij de klant centraal’.


Technische kennis Wij verzorgen constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen en calculaties. Indien nodig bezoeken wij de (project)locatie. Ook helpen wij u graag verder met systeem gerelateerde vragen wanneer het gaat over Wetkwaliteitsborging, subsidieregelingen, BENG, duurzaam bouwen en aansluiting op het bouwbesluit.


DUOFOR

Lage Ham 50b 5102 AD Dongen Nederland

0162 31 41 66


Volg ons op

2.188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page