top of page

Gorter luiken referentieprojecten

Gorter dakluik op appartement kunstenaarsdorp Bergen

Op de plek van het voormalige hotel Duinpost in Bergen bouwt De Geus Bouw Villa Kerkelaan: een complex bestaande uit vijf exclusieve en ruime appartementen tussen de 122 en 194 m2. Op het dak van het complex komt het RHTG-dakluik van Gorter. Een glazen dakluik dat enerzijds zorgt voor voldoende daglicht in de onderliggende ruimte en anderzijds een veilige daktoegang garandeert.

RHTG-dakluik De vrije ruimtes op daken worden in toenemende mate gebruikt voor apparatuur en vrije tijd. Denk aan koelinstallaties, liftmachines, pv-systemen én aan daktuinen of dakterrassen. Met een dakluik van Gorter is eenieder die het dak betreedt optimaal veilig. Met het RHTG-dakluik -geschikt voor platte en licht hellende daken- voeg je daar een zee aan daglicht aan toe, wat dit glazen dakluik perfect toepasbaar maakt in projecten als deze in Bergen. De kenmerken van het RHTG-dakluik van Gorter:

  • Natuurlijk daglicht in onderliggende ruimte.

  • Thermisch onderbroken constructie.

  • Betrouwbaar, veilig en duurzaam.

  • Leverbaar met vaste trap of ladder.

  • In verschillende maten verkrijgbaar.

Specificaties dakluik De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Meer informatie Benieuwd wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? We informeren u graag verder.


 

3 Gorter dakluiken op renovatieproject Sec.architecten

Sec.architecten renoveert wooncomplex Zeepziedershof in Kampen.


Sec.architecten is verantwoordelijk voor de renovatie van wooncomplex Zeepziedershof in de binnenstad van Kampen. De gevels van het complex met 47 woningen zijn zowel bouwtechnisch als esthetisch gerevitaliseerd en bij de buitenconstructies van de trappenhuizen zijn het metaal en glas vervangen door gemodificeerd duurzaam houten lamellen. Het complex heeft met deze ingrepen zijn hardheid verloren en kent nu een aangenaam uiterlijk. Op het dak van het complex heeft Sec.architecten drie Gorter dakluiken laten plaatsen. Een keuze die de veiligheid van onderhoudsploegen ten goede komt.

Veilig en duurzaam met RHT

Gorter dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte en licht hellende daken voor onderhoudswerkzaamheden aan daken en bieden toegang tot koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op het dak. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.

Lekker warm

Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Veilige combinatie dakluik en ladder

De combinatie van deze RHT-dakluiken en de drie meegeleverde ladders is ideaal voor laag frequent gebruik van het dakluik. De Gorter ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder als deze niet in gebruik is. Bij frequenter gebruik bevelen wij een dakluik met schaartrap of vaste trap aan.

Meer informatie over Gorter Luiken

Benieuwd naar wat Gorter Luiken voor u kan betekenen? Wij informeren u graag verder.Adres: Zuiderweg 12

Postcode: 1741 NA

Plaats: Schagen

1.255 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page