top of page

NIET 1, NIET 2, NIET 3 , MAAR 4 NIEUWE WEBSITES!


Bij Fetim Group zitten we nooit stil. In de afgelopen maanden hebben wij voor onze merken UniPrime, ModiWood, Ki-Kern en Protex compleet nieuwe websites gecreëerd!


Op de nieuwe websites kom je meer te weten over het merk, de producten en kun je gemakkelijk een sample of offerte aanvragen. Je ziet diverse bouwprojecten waarin producten van onze merken zijn gebruikt. Bovendien vind je gemakkelijk alle benodigde technische documentatie en montageinstructies om jouw project te realiseren.


Raak geïnspireerd en surf snel naar de websites!

Uniprime Uniek, Solide en Betrouwbaar

De unieke opbouw van UniPrime multiplex platen bespaart tijd, zonder in te leveren op kwaliteit. UniPrime schilderklaar multiplex is geheel opgebouwd uit lagen duurzame hardhoutfineren en is WBP-verlijmd voor extra stevigheid. De plaat is voorzien van een gegronde fenolfilm op de voor- en achterzijde. De primer in de toplaag zorgt voor een optimale en langdurige verfhechting waardoor onderhoudskosten veel lager zijn dan bij schilderwerk op bijvoorbeeld blank of gegrondverfd multiplex.Protex Bespaar tijd, geld en onderhoud Protex® is dé innovatieve gevelbekleding, met de beste eigenschappen van hout en kunststof, verenigd tot één product. De kunststof gevelbekleding is verwerkbaar als hout en daardoor kostenbesparend. Bovendien heeft Protex geen schilderonderhoud nodig; kort schoonmaken is al voldoende. Dat maakt deze gevelbekleding de ideale keuze voor jouw gevel. Zo is schilderen niet meer nodig en ben je onderaan de streep goedkoper uit dan met alternatieve kunststof gevelbekleding.


Het beste van twee werelden Protex kunststof gevelbekleding bestaat uit een unieke, door-en-door gekleurde massieve kern. Deze is bekleed met een decorfolie, voorzien van een subtiele of dieper ingeperste houtnerfstructuur. Door deze opbouw wordt Protex verwerkt als hout, maar bevat het alle duurzame voordelen van kunststof.ModiWood® Natuurlijk mooi, zonder zorgen ModiWood houten gevelbekleding maakt het beste van de natuur nóg beter.

Unieke houten gevelbekleding. Liefde voor hout zit in ons DNA en wij respecteren dit natuurlijke product. Al ruim 15 jaar werken wij met passie en zorgvuldigheid aan kwalitatieve, onderhoudsarme en esthetisch hoogwaardige houten gevelbekleding.


Onze houten gevelbekleding is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout, waardoor het natuurlijke materiaal onderhoudsarm wordt. Wij combineren de kwaliteit van decennia oude kennis met de kracht van morgen en spelen in op de wens van de architect, aannemer of eindgebruiker.Ki-Kern® kunststof gevelbekleding Wees onbegrensd creatief dankzij het hoge verwerkingsgemak

Wees creatief met Ki-Kern® Ki-Kern brengt met zijn massieve kunststofplaten gevelbekleding oneindige mogelijkheden creativiteit naar iedere professional in de bouwwereld. Unieke designs en strakke creaties zijn gemakkelijk te maken met Ki-Kern gevelbekleding.De NBS bestekteksten zijn niet alleen op deze pagina's terug te vinden maar ook op

nbs bouwmaterialen www.nbs-bouwmaterialen.nl/fetim-group en natuurlijk in onze

besteksystematiek www.nbsbestek.nlAdres: Abram Dudok

van Heelstraat 4

Postcode: 1096 BE

Plaats: Amsterdam
Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page