top of page

Wandsystemen: Customize it!

Het aanpassen van producten naar persoonlijke smaak. Het is een trend die ook in de meubel – en interieurbouwindustrie speelt. Je leest er meer over in dit blog.

Een op maat gemaakt product biedt de ultieme klantervaring. Het biedt de klant de mogelijkheid om mee te denken in het ontwerpproces en een uniek item te creëren wat niemand anders heeft. BREEDVELD belooft een innovatieve partij te zijn en speelt in op de trend. Wandsystemen: Customize it!


Digitale print

Een digitale print is één van de mogelijkheden. De prints worden op de toplaag van de panelen geperst. Het voordeel van een digitale print, ten opzichte van behang, is dat er geen vuil of gebruikssporen ontstaan wanneer het veelvuldig gebruikt wordt. Digitale print is één van de mogelijkheden. De prints kunnen op meerdere manieren worden uitgevoerd. Er kan een stickerfolie op de wand verwerkt worden, de panelen kunnen geprint worden of er wordt gekozen voor een print welke is voorzien van een harde afwerklaag over de print heen. Hierdoor wordt een hoge krasvastheid en extra luxe uitstraling verkregen.

In Villa Vennendal, een 4-sterrenhotel in Nunspeet, werden recent paneelwanden met een digitale print geplaatst. Koert van der Vleuten, directeur van het hotel vertelt: “Villa Vennendal is een oud hotel. Daar hoort een bepaalde uitstraling bij. BREEDVELD heeft dit uitstekend begrepen en gerealiseerd. De digitale print is even sterk als krasvast.’. Nog een bijkomend voordeel: Wanneer de print veroudert en niet meer past binnen het interieur kan er een nieuwe print worden gelamineerd. Zeer flexibel dus!

Leer of Alcantara

Een andere mogelijkheid is de wand afwerken met (echt) leer of Alcantara: een kunststof die gebruikt wordt als alternatief voor suède. Dit geeft een robuust en stoer effect en deze afwerking wordt veel toegepast in grote horecagelegenheden. Naast een mooie wand zorgt BREEDVELD ook voor brandwerende eigenschappen en akoestisch foam. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Hout, spiegel, magneetboard, textiel, metaal, whiteboard, melamine in elke combinatie, ze zijn allemaal toepasbaar op de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden van een gepersonaliseerd mobiel wandsysteem in jouw interieur? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van BREEDVELD.


Adres: Rijdt 5

Postcode: 6631 AN

Plaats: HORSSEN

T: 0487 542 888


1.643 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page