NBS 

BOUWMATERIALEN

icon.png

H21

BETONWERK

21 BETONWERK

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor verloren en tijdelijke bekisting, verloren bekisting voor vloersystemen, wapeningswerk, in het werk gestort beton en schuimbeton, voorspanning, nabehandeling, bewerking, isolatie, ankers en bevestigingsmiddelen, profielen, opleggingen, doorvoeringen en sparingen, en vochtkeringen. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

duofor logo klein.jpg
reppel logo klein.jpg

Duofor: specialist in vloersystemen en isolatieproducten

Duofor is producent en leverancier van zwaluwstaartplaten en vloersystemen, waaronder de Combifor systeemvloer. Daarnaast is Duofor distributeur van YBS Insulation producten voor het Europese vaste land. Op onze website vindt u verschillende constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende bouwoplossingen voor vloeren, daken en muren die geschikt zijn voor renovatie en nieuwbouw. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw project!

Reppel: Optimale ondersteuning bij ieder onderdeel van het bouwproces.

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons: wij nemen u werk uit handen door in kaart te brengen welke vloerconstructie of brandwerende bekleding het beste past bij uw situatie. Het kiezen van de juiste vloerconstructie of brandwering is van een niet te onderschatten belang voor het slagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

demobanner3.gif
cugla logo klein.jpg
bruil beton en mix.jpg
borel logo.jpg
verwaard bouwstoffen logo1.jpg
de hoop pekso logo klein.jpg
atec profile systems.jpg
jordahl.jpg
UNILIN logo.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht