top of page

H21

BETONWERK

21 BETONWERK

In dit hoofdstuk bevinden zich specificaties voor verloren en tijdelijke bekisting, verloren bekisting voor vloersystemen, wapeningswerk, in het werk gestort beton en schuimbeton, voorspanning, nabehandeling, bewerking, isolatie, ankers en bevestigingsmiddelen, profielen, opleggingen, doorvoeringen en sparingen, en vochtkeringen. Onderstaand vind u fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die zich hier mee bezighouden.

duofor logo klein.jpg

Duofor: specialist in vloersystemen en isolatieproducten

Duofor is producent en leverancier van zwaluwstaartplaten en vloersystemen, waaronder de Combifor systeemvloer. Daarnaast is Duofor distributeur van YBS Insulation producten voor het Europese vaste land. Op onze website vindt u verschillende constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende bouwoplossingen voor vloeren, daken en muren die geschikt zijn voor renovatie en nieuwbouw. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw project!

demobanner3.gif
reppel logo klein.jpg

Reppel: Optimale ondersteuning bij ieder onderdeel van het bouwproces.

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons: wij nemen u werk uit handen door in kaart te brengen welke vloerconstructie of brandwerende bekleding het beste past bij uw situatie. Het kiezen van de juiste vloerconstructie of brandwering is van een niet te onderschatten belang voor het slagen van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

cugla logo klein.jpg
bruil logo klein.png
borel logo klein.png
verwaard bouwstoffen logo1.jpg
de hoop pekso logo klein.jpg
UNILIN logo.jpg
atec profile systems.jpg
JORDAHL LOGO.jpg

NBS besteksystematiek, werksoortenmethodiek, werksoorten, bouwdelen, kortteksten, paragrafen, UAV 2012, bestekboek, bestekken bestekservice, nlsfb, ifc, consumentendossier, bim, architecten, bestekschrijvers, aannemers, bouwnijverheid, fabrikantenindex, hoofdstukstructuur, stabu. nbs fabrikantenindex, nbs fabrikantenoverzicht, nbs architectenoverzicht

bottom of page