top of page

ALUCOBOND EN ALUMET


Een gevelmateriaal met uitstekende producteigenschappen en een grote verscheidenheid aan oppervlakken en kleuren, dat architecten de grootst mogelijke vrijheid geeft bij de vormgeving van hun project.ALUMET is de ideale partner voor de exclusieve productie van 'Premium Anodised oppervlakken' voor ALUCOBOND® aluminiumcomposietpanelen. De eerste interessante gezamenlijke projecten zijn het Moxy Hotel in Antwerpen en het Oman Across Ages Museum.

Het resultaat van deze samenwerking: ons nieuwe assortiment ALUCOBOND® Premium Anodised kleurenrange. Dankzij de knowhow van ALUMET kunnen geanodiseerde ALUCOBOND®-panelen worden geproduceerd, die na verloop van tijd intenser en expressiever worden en de schoonheid van aluminium ten volle accentueren. Het speciale kleurenspectrum varieert van natuurlijk geanodiseerd, goud en koper tot donkerder tinten in matte of geborstelde afwerkingen.

Het nieuw ontwikkelde Panelox-proces, dat wereldwijd uniek is, biedt nog meer mogelijkheden voor decoratieve vormgeving: met Panelox kunnen fascinerende gevelontwerpen en structuren worden gerealiseerd. Afhankelijk van de oppervlaktebehandeling variëren de texturen van ruw en roest-look tot glanzend en gepolijst. Dit resulteert in complexe en onderscheidende texturen met een veelzijdige licht reflectie. In combinatie met de flexibiliteit en vervormbaarheid van ALUCOBOND® zijn er bijna geen grenzen aan de architectonische ontwerpcreativiteit.

Wij kijken uit naar nog veel meer gezamenlijke projecten met opwindende gevels en een lange, vruchtbare samenwerking met ALUMET.


WEBINAR


Kom op donderdag 30 september om 11u

alles te weten over 'Premium Anodised' en

hoe uw architectenbureau dit kan gebruiken

voor uw klanten.


 

ALUCOBOND®, al meer dan 50 jaar producent van hoogwaardig composiet aluminium voor gebouwen.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page