top of page

DE NIEUWE COMPLETE BADKAMERSERIE D-NEO

Een revolutie in de badkamer

De beste kwaliteit en een perfect doordacht design zijn bij D-Neo verkrijgbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. De serie gaat langer mee dan trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven. Met zijn eerste badkamerserie, bewijst de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly zijn buitengewone flair voor interieurdesign.


Zonder zich ondergeschikt te maken, passen de componenten in elke ruimte. Het heldere design schept vrijheid en geeft de ontwikkeling van de individuele stijl designelementen die veel meer vertegenwoordigen dan alleen functionaliteiten.


De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten worden een blikvanger door de open schappen. De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en onderstrepen zo de designdiversiteit van D-Neo.

Een hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.


Daarnaast zijn er inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets op de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect.

De bijpassende ronde spiegels uit de serie Licht + Spiegel zorgen voor een aangename verlichting door indirect licht. Als rechthoekige variant zijn de spiegels en spiegelkasten aan de bovenzijde voorzien van een LED-randlichtveld en garanderen zo een optimale verlichting van de wasruimte.


Rustig en expressief – de kranen overtuigen ook door hun rechtlijnige, geometrische design. De karakteristiek smalle, verticaal geplaatste handgreep loopt door de hele lijn. Voor het eerst zijn er ook wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar. In eerste instantie stroomt alleen koud water in de middelste stand. Pas als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd. Het energie-intensieve gebruik van warm water is daarom alleen beperkt tot wanneer het nodig is.

Met D-Neo kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels, een breed scala aan ligbaden en het bijpassende kranenassortiment van D-Neo in de beste kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.


Over Bertrand Lejoly Bertrand Lejoly, geboren in 1980, groeide op in het Duitstalige deel van België, waar hij van jongs af aan beïnvloed werd door de Belgische, Duitse en Franse culturen. Na zijn studie aan de École supérieure des arts Saint-Luc in Luik, deed hij zijn eerste professionele ervaring op als industrieel ontwerper in Duitsland. Daarna volgde Milaan, waar hij zeven jaar als senior designer voor Matteo Thun werkte. In 2013 keerde hij terug naar België en leidde jarenlang de ontwerpafdeling van architect Vincent Van Duysen.

In 2018 opende Bertrand Lejoly zijn eigen ontwerpstudio in Antwerpen. Voor zijn creatieve werk kan hij putten uit zijn jarenlange ervaring als ontwerper voor architectenbureaus en zijn diepgaande kennis van architectuur en interieurontwerp gebruiken om het volledige interieurontwerp te ontwerpen: van meubels tot verlichting en van sanitair tot serviesgoed en accessoires.

Bertrand Lejoly omschrijft zijn eigen stijl als verfijnde eenvoud. In zijn creaties slaagt hij erin de perfecte balans te vinden tussen expressiviteit en een onopvallende vormentaal. Deze balans komt ook tot uiting in hoe goed de door hem ontworpen objecten in hun omgeving passen. Hij is vooral geïnteresseerd in het spelen met elementen die verankerd zijn in het collectieve geheugen. Deze inspiratie zorgt ervoor dat Lejolys tijdloze objecten ontwerpt voor alledaags gebruik. Bertrand Lejoly ontwierp voor Duravit de nieuwe D-Neo-serie, bestaande uit keramiek, meubels, ligbaden en kranen.
Adres: Ruwekampweg 2

Postcode: 5222 AT

Plaats: 's-Hertogenbosch

T: 073 613 1970 E: info@nl.duravit.com W: www.duravit.nl

1.176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page