top of page

Frame Amsterdam

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2021

Project details

Naam project: Frame Amsterdam Opdrachtgever: Synchroon Architecten: Frits van Dongen en Patrick Koschuch (Van Dongen-Koschuch Architects and Planners) Aannemer: Era Product: De gouden tegels in de gevel zijn speciaal voor Frame Amsterdam gemaakt door Koninklijke Tichelaar uit Makkum. Eeuwenoud ambacht en nieuwe architectuur komen hier samen in een nieuwe, iconische ménage, in de voormalige Houthaven van Amsterdam. Fotografie: SGT


Frame Amsterdam is gebouwd op de kop van de Haparandadam, lees: op het mooiste en verste uitzichtpunt van de Houthaven. Het ontwerp is van Frits van Dongen en Patrick Koschuch (Van Dongen-Koschuch Architects and Planners), voormalig Rijksbouwmeester. De gouden tegels in de gevel zijn speciaal voor Frame Amsterdam gemaakt door Koninklijke Tichelaar uit Makkum. Eeuwenoud ambacht en nieuwe architectuur komen hier samen in een nieuwe, iconische ménage, in de voormalige Houthaven van Amsterdam.

Frame Amsterdam bestaat uit 28 koopappartementen die in grootte variëren van circa 78 tot maar liefst 278 m2 woonoppervlakte. Het aanbod is onder te verdelen in 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen en een aantal schitterende penthouses. Alle appartementen hebben hun eigen ‘frames’ op stad en water, rondom.

Het ontwikkelteam

Het ontwikkelteam van Frame bestaat uit Van Dongen-Koschuch Architects and Planners en Synchroon. In samenwerking met de gemeente Amsterdam.
Adres: Noorderbaan 14

Postcode: 8256 PR

Plaats: Biddinghuizen

T: tel: 035-6264500 E: info@sgt.nl W: www.sgt.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page